Σάββατο , 3 Οκτώβριος 2026

Βασίλισσα Ράνια: Το νέο επίσημο πορτρέτο για τα γενέθλιά της -Με τζιν και T-shirt στον κήπο [εικόνα]

Τα 56α γενέθλιά της γιόρτασε η βασίλισσα Ράνια με τη Χασεμιτική Αυλή της Ιορδανίας να δίνει στη δημοσιότητα ένα ιδιαίτερο πορτρέτο.

Είναι μια περίοδος ξεχωριστής οικογενειακής ευτυχίας μετά τη γέννηση των δίδυμων εγγονών της.

Η βασίλισσα Ράνια πιο απλή από ποτέ

Στην εικόνα η βασίλισσα ποζάρει σε έναν κήπο, υιοθετώντας μια άνετη, casual εμφάνιση με λευκό T-shirt, τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή και αθλητικό ρολόι. Τα μαλλιά της είναι μαζεμένα σε ένα ανάλαφρο σινιόν, ενώ το φυσικό μακιγιάζ αναδεικνύει την αβίαστη κομψότητά της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η βασίλισσα Ράνια στα 56α γενέθλιά της © Royal Hashemite Court

Όπως αναφέρει το Town&Country, στις 14 Αυγούστου η κόρη της, πριγκίπισσα Ιμάν και ο ελληνικής καταγωγής σύζυγός της, Τζαμίλ Αλεξάντερ Θερμιώτης, υποδέχτηκαν τα δίδυμα κορίτσια τους, την Τάλια και τη Ράνια, κάνοντας τη βασίλισσα, γιαγιά για τέταρτη φορά.

Λίγες ημέρες μετά τη γέννησή τους, η βασίλισσα της Ιορδανίας σε ανάρτησή της στο Instagram έφερε στο φως τρυφερά οικογενειακά στιγμιότυπα, γράφοντας στη λεζάντα: «Υγιείς, ευτυχισμένες και επιτέλους εδώ. Περιμέναμε τόσο πολύ να σας γνωρίσουμε, Τάλια και Ράνια. Συγχαρητήρια, Ιμάν, Τζαμίλ και γλυκιά μεγάλη αδελφή Αμίνα!».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στις εικόνες, η βασίλισσα Ράνια και ο βασιλιάς Αμπντάλα Β΄ κρατούν στην αγκαλιά τους τις νεογέννητες, τυλιγμένες με ροζ και λευκές κουβέρτες, ενώ εμφανίζονται επίσης τα μικρότερα αδέλφια της Ιμάν, η πριγκίπισσα Σάλμα και ο πρίγκιπας Χασέμ.

Πέρα από την οικογενειακή ευτυχία, η χρονιά που πέρασε ήταν ιδιαίτερα δραστήρια για τη βασίλισσα Ράνια, η οποία συνεχίζει το έργο της δίπλα στον βασιλιά Αμπντάλα Β΄ διατηρώντας στο επίκεντρο της δράσης της τα παιδιά, τους νέους και τα δικαιώματα των γυναικών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Οι παπαράτσι καταδίωκαν την Κένταλ Τζένερ στο Παρίσι, ο σύντροφός της τους επιτέθηκε [βίντεο]

Ένταση προκλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Παρίσι, όταν ο Τζέικομπ Ελόρντι εκνευρίστηκε με τους …

Daily-News.GR