Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024

Η αμήχανη στιγμή της Μέγκαν Μαρκλ, τα γέλια και το σωτήριο χαμόγελο

Την πρώτη της δημόσια ομιλία στα βραβεία Endeavour Fund Awards έκανε η Μέγκαν Μαρκλ την περασμένη Πέμπτη αλλά δεν απέφυγε μία στιγμή αμηχανίας.

Στην τελετή απονομής βραβείων που δίνει σε τραυματισμένα μέλη των ενόπλων δυνάμεων το ίδρυμα αγαθοεργιών της βρετανικής βασιλικής οικογενείας, η πρώην σταρ του «Suits» και μελλοντικό μέλος της βασιλικής οικογενείας της Βρετανίας, ανέβηκε στο βάθρο για να απονείμει το δεύτερο βραβείο της βραδιάς στον βετεράνο των Βασιλικών Πεζοναυτών Ντάνιελ Κλάρικοουτς, ο οποίος, σύμφωνα με την USA Today, ξεπέρασε μετατραυματικό σοκ και «τώρα, δουλεύει με παιδιά, βοηθώντας τα να αναπτύξουν διάθεση περιπέτειας, μέσω της Ομάδας Βραβείων του Δούκα του Εδιμβούργου».

«Είμαι προνομιούχα που βρίσκομαι εδώ» είπε η Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και έδωσε το μικρόφωνο στον συμπαρουσιαστή. Αυτός αιφνιδιάστηκε, κι άρχισε να ψάχνει τα χαρτιά του για να εντοπίσει τι πρέπει να πει, ενώ στο ακροατήριο ακούγονταν γέλια.

Η ηθοποιός φαίνεται πως «ξύπνησε» μέσα της κι έτσι η Μέγκαν Μαρκλ στράφηκε στο κοινό και χάρισε ένα χαμόγελο. Στη συνέχεια βρίσκει το σημείο στα χαρτιά με το ακροατήριο να χειροκροτεί και να επευφημεί και η ομιλία συνεχίστηκε.

localStorage.clear();


Πηγή