Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024

Η Πάρις Χίλτον θα κρατήσει τελικά το μονόπετρο των 2 εκατ. δολαρίων

Μπορεί ο αρραβώνας να διαλύθηκε, αλλά η Πάρις Χίλτον θα το κρατήσει το μονόπετρο, ένα διαμάντι 20 καρατίων που κοστίζει 2.750.000 δολάρια.

Η Πάρις Χίλτον είπε δημόσια ότι δεν θα επιστρέψει το διαμαντένιο και άκρως εντυπωσιακό δαχτυλίδι που της είχε προσφέρει ο πρώην αρραβωνιαστικό της, Κρις Ζίλκα, όταν της πρότεινε να παντρευτούν, πέρυσι τον Ιανουάριο.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

Μάλιστα, η Πάρις Χίλτον εξήγησε και τους λόγους που όπως υποστηρίζει, δικαιούται να κρατήσει το μονόπετρο.

«Αυτός που μου το πήρε κέρδισε εκατομμύρια δολάρια δωρεάν δημοσιότητας», ανέφερε, σε συνέντευξή της, σημειώνοντας ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γίνει ένας νέος τρόπος για να κερδίζει κανείς χρήματα.

Όταν η παρουσιάστρια τη ρώτησε εάν σκοπεύει να κρατήσει το μονόπετρο, η Πάρις Χίλτον περιορίστηκε να απαντήσει: «Ναι», και συμπλήρωσε: «Τα διαμάντια είναι οι καλύτεροι φίλοι μιας γυναίκας».

Η δημόσια τοποθέτησή της θεωρείται ότι ολοκλήρωσε τις διαβουλεύσεις με τον πρώην αρραβωνιαστικό της, που ήθελε πίσω το δακτυλίδι.

Υπενθυμίζεται ότι η Πάρις Χίλτον δεν ήταν ιδιαίτερη προσεκτική με ένα τόσο ακριβό δώρο αφού ένα βράδυ που χόρευε σε κλαμπ του Μαϊάμι το αμύθητης αξίας δαχτυλίδι γλίστρησε από το δάχτυλό της και έπεσε σε ένα δοχείο με πάγο σε διπλανό VIP τραπέζι.

localStorage.clear();


Πηγή