Δευτέρα , 5 Οκτώβριος 2026

Θύμα απάτης η Μαρία Μπακοδήμου: «Μην τσιμπάτε, το κάνουν συχνά με πολλούς» [εικόνα]

Θύμα απάτης έπεσε η Μαρία Μπακοδήμου, ενημερώνοντας σχετικά τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η παρουσιάστρια πληροφορήθηκε από follower της ότι χρησιμοποιούν το όνομά της για την προώθηση ενός σκευάσματος που υπόσχεται ένα άκρως νεανικό πρόσωπο. Η Μαρία Μπακοδήμου, μέσω story, δήλωσε ότι πρόκειται για απάτη και κάλεσε τους χρήστες του Instagram να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ευχαριστώ τη φίλη που με ενημέρωσε γι’αυτή την ανάρτηση. Είναι ηλεκτρονική απάτη. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Και μπορεί να είναι ένα προϊόν επικίνδυνο για την υγεία σας. Μην τσιμπάτε, το κάνουν συχνά με πολλούς. Να κάνετε πάντα την έρευνά σας για τα προϊόντα που αγοράζετε. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ», έγραψε η Μαρία Μπακοδήμου.

Η παρουσιάστρια δεν είναι η μόνη διάσημη που έχει πέσει θύμα απάτης, καθώς αρκετοί άνθρωποι του χώρου της τηλεόρασης έχουν δει φωτογραφίες τους να χρησιμοποιούνται από επιτήδειους.


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Βγήκε το διαζύγιο του Τόμπι Μαγκουάιρ δέκα χρόνια μετά τον χωρισμό από την πρώην σύζυγό του

Οριστικοποιήθηκε και τυπικά το διαζύγιο του Τόμπι Μαγκουάιρ και της Τζένιφερ Μέγερ, δέκα χρόνια μετά …

Daily-News.GR