Δευτέρα , 5 Οκτώβριος 2026

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας με τη σύντροφό του, Αννα Μενενάκου, στο θέατρο -Η κοινή εμφάνιση του ζευγαριού [εικόνα]

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας βρέθηκε πρόσφατα στην πρεμιέρα της παράστασης «Αινιγματικές Παραλλαγές» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης συνοδευόμενος από την σύντροφό του.

Από τα πιο διακριτικά ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου είναι ο Σωτήρης Τσαφούλιας και η Άννα Μενενάκου. Ο σκηνοθέτης και η ηθοποιός κάνουν σπάνια κοσμικές εμφανίσεις και οι περισσότερες έχουν να κάνουν με την κοινή τους αγάπη, το θέατρο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο φωτογραφικός φακός του NDP απαθανάτισε το ζευγάρι στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Αινιγματικές Παραλλαγές» με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Μπέζο και τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, όπου ο Σωτήρης Τσαφούλιας έχει αναλάβει την σκηνοθετική επιμέλεια της παράστασης.

Δείτε τον Σωτήρη Τσαφούλια με την σύντροφό του στο Bovary.gr


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Βγήκε το διαζύγιο του Τόμπι Μαγκουάιρ δέκα χρόνια μετά τον χωρισμό από την πρώην σύζυγό του

Οριστικοποιήθηκε και τυπικά το διαζύγιο του Τόμπι Μαγκουάιρ και της Τζένιφερ Μέγερ, δέκα χρόνια μετά …

Daily-News.GR