Δευτέρα , 19 Απρίλιος 2021

Έκανε ένα ιδιαίτερο τατουάζ και το μετάνιωσε πικρά

Πάρα πολλοί νέοι ταξιδεύουν σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς ανά την Ευρώπη με μόνο σκοπό να περάσουν λίγες μέρες αχαλίνωτου πάρτι, ξενυχτιού, κατανάλωσης αλκοόλ και ναρκωτικών και εφήμερων σχέσεων. Οι νέοι αυτοί μαζεύουν χρήματα όλη τη χρονιά, τα οποία τα δαπανούν χωρίς δεύτερη σκέψη πολύ συχνά σε ακολασίες σε μέρη όπως η Ίμπιζα.

Και είναι βέβαιο πως έχουμε κάνει όλοι πράγματα στη ζωή μας τα οποία έχουμε μετανιώσει πικρά. Ο πρωταγωνιστής της παρακάτω ιστορίας όμως το φυσάει και δεν κρυώνει. Βρέθηκε στην Ίμπιζα με την κοπέλα του και μετά από ένα γερό μεθύσι αποφάσισαν μαζί να χτυπήσει ένα τατουάζ. Ριψοκίνδυνο σχέδιο αλλά όχι εκτός ορίων μέχρι εδώ.

Ο Μαλάκιε Μπρουκς δεν είχε ιδέα τι σχέδιο να κάνει και η κοπέλα του πρότεινε κάτι απλό και συνηθισμένο. «Κάνε εμένα με το στήθος ακάλυπτο». Και εκείνος σκέφτηκε πως ήταν καλή ιδέα. Μετά από 4 ώρες, αρκετό πόνο και σπατάλη εκατοντάδων ευρώ το τατουάζ έγινε. «Ήταν κάτι της στιγμής, τουλάχιστον πλήρωσε κι εκείνη 500 ευρώ. Έκατσα στη καρέκλα του… πόνου για τέσσερις ώρες!», δήλωσε ο νεαρός.

Οι μεθυσμένες αποφάσεις ωστόσο έχουν το τίμημά τους καθώς το τατουάζ έγινε και μία βδομάδα μετά… το ζευγάρι χώρισε.

sieghl;uih2

localStorage.clear();


Πηγή