Σάββατο , 23 Ιανουάριος 2021

Έκανε σεξ για πρώτη φορά με το βιονικό του πέος, κατέληξε στο νοσοκομείο

Αφού πλήρωσε 50.000 λίρες (56.000 ευρώ) και υπέμεινε υποχρεωτική στύση δύο εβδομάδων για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί, ο άντρας με το βιονικό πέος είπε να το δοκιμάσει.

Ο Andrew Wardle από το Μάντσεστερ της Αγγλίας γεννήθηκε με μια πολύ σπάνια διαταραχή που τον άφησε χωρίς πέος. Κάτι που σήμαινε αναγκαστικά πως πέρασε όλη του τη ζωή παρθένος.

Νωρίτερα αυτή τη χρονιά ωστόσο ο Andrew υποβλήθηκε σε μια πανάκριβη επέμβαση στο University College Hospital του Λονδίνου όπου του εμφύτευσαν χειρουργικά ένα «βιονικό πέος», όπως έγραφε στο ιατρικό ανακοινωθέν.

Ο 45χρονος άντρας χρησιμοποιεί ένα κουμπί στη βουβωνική του χώρα ώστε να φουσκώνει το όργανο με ένα υγρό διάλυμα (μέσω μιας βαλβίδας), κάτι που επιτρέπει να έχει τώρα κανονική σεξουαλική επαφή.

Μετά την επέμβαση είχε δηλώσει περιχαρής πως δεν μπορούσε να κρατηθεί άλλο μέχρι να φτάσει στο σπίτι και να το δοκιμάσει με την 28χρονη σύντροφό του Fedra Fabian: «Είμαι τόσο χαρούμενος με αυτό. Είναι φανταστικό», είχε δηλώσει στην εφημερίδα «Sun».

Μια βδομάδα αργότερα ωστόσο ο Andrew κατέληξε στο νοσοκομείο και οι φήμες έκαναν από την αρχή λόγο πως ευθυνόταν ο νέος του ανδρισμός. Παρέμεινε σε κώμα για πέντε μέρες και οι γιατροί σκέφτονται τώρα αν θα του αφήσουν το βιονικό πέος ή όχι, μιας και όλα ξεκίνησαν από κείνη την πρώτη και τελευταία φορά που το δοκίμασε.

«Είχε πυρετό για μέρες και έκανε εμετό», δήλωσε η φίλη του στην «Daily Mail», «και μετά κατέρρευσε»…

localStorage.clear();


Πηγή