Δευτέρα , 17 Ιούνιος 2024

Έσπασε την καραντίνα για να παρακολουθήσει ζευγάρι που έκανε σεξ και έφαγε πρόστιμο

Πρόστιμο 330 ευρώ καλείται να πληρώσει ένας άντρας στη Βρετανία, μετά την παραβίαση του lockdown για να παρακολουθήσει ένα ζευγάρι να κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο!

Ο Ντάνιελ Λιούις, 24 ετών, «πιάστηκε» στο ΙΧ του με δύο ακόμη άντρες να παρακολουθούν το ζευγάρι στον χώρο στάθμευσης του Stoke Wood, κοντά στο Bicester του Oxfordshire.

Σύμφωνα με την Oxford Mail, το περιστατικό συνέβη στις 17 Μαΐου -που σημαίνει ότι ο Λιούις παραβίασε τους αυστηρούς κανόνες, που απαγόρευαν τη συγκέντρωση περισσότερων των δύο ατόμων.

Ο 24χρονος, λοιπόν, κρίθηκε ένοχος στο Δικαστήριο της Οξφόρδης για παρακολούθηση σεξουαλικής δραστηριότητας σε δημόσιο χώρο, γνωστή η… δραστηριότητα αυτή στη Βρετανία ως dogging.

Παρόλο που το dogging δεν είναι αυστηρά παράνομο, οποιοσδήποτε «πιαστεί» να το κάνει ή να το παρακολουθεί μπορεί να κατηγορηθεί βάσει του νόμου περί σεξουαλικών αδικημάτων του 2003.

Το lockdown, πάντως, οδήγησε σε αύξηση του dogging και του σεξ… έξω.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο γνωριμιών DatingRoo, έχει σημειωθεί αύξηση κατά 85% σε άτομα που αναζητούν υπαίθρια σημεία σύνδεσης κατά το τελευταίο έτος.


Πηγή