Δευτέρα , 27 Μάιος 2024

Απάντηση ΚΚΕ στον Τσίπρα: Είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ κομμάτι του σάπιου συστήματος

Ανακοίνωση για την ομιλία του πρωθυπουργού στο Οικονομικό φόρουμ των Δελφών αλλά και τη δήλωσή του στην Εφημερίδα των Συντακτών για τη διαφθορά εξέδωσε το υπουργείο Τύπου του Κομμουνιστικού Κόμματος.

«Οι συχνές διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού ότι δεν πρόκειται να υπάρξει “επιστροφή στο παρελθόν” δεν αφορούν τα σκάνδαλα, στα οποία μονοδιάστατα προσπαθεί να αποδώσει τις αιτίες της κρίσης και των μνημονίων, αλλά τη μη επιστροφή όσων δικαιωμάτων έχασε ο λαός όλα αυτά τα χρόνια» τονίζει το γραφείο Τύπου. «Γι’ αυτό το λόγο ξεκαθαρίζει προς το κεφάλαιο ότι οι αντιλαϊκές μεταρρυθμίσεις θα συνεχιστούν και μετά το όποιο τυπικό τέλος των μνημονίων» προσθέτει.

«Αυτός ο δρόμος ανάπτυξης που έχει στο επίκεντρό του το κυνήγι του κέρδους και τον οποίο υπηρετεί ο ΣΥΡΙΖΑ με μεγάλη συνέπεια, είναι η πραγματική αιτία και της φτώχειας και της διαπλοκής νόμιμης και παράνομης. Γι’ αυτό και ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί, μαζί με τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τα άλλα αστικά κόμματα, αναπόσπαστο κομμάτι του παλιού και σάπιου συστήματος» καταλήγει η ανακοίνωση.

localStorage.clear();


Πηγή