Κυριακή , 3 Μάρτιος 2024

Απίστευτο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Το κινητό του έπιασε φωτιά ενώ εκείνος κοιμόταν [βίντεο]

Ένα περιστατικό που αν μη τι άλλο γεννά ερωτήματα για το πόσο ασφαλή είναι τα κινητά που διαθέτουμε και χρησιμοποιούμε συνέβη στην Θεσσαλονίκη, όταν κινητό που δεν ήταν σε φόρτιση άρχιζε να βγάζει καπνούς.

Συγκεκριμένα, ο κάτοχος του κινητού κ. Αντωνιάδης, μιλώντας στην τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA και στον Νίκο Μάνεση, ανέφερε πως την ώρα που κοιμόταν άκουσε κάποιους θορύβους σαν σπίθες και αφού άνοιξε τα μάτια του είδε το κινητό του, που δεν φόρτιζε εκείνη τη στιγμή, να βγάζει πυκνούς καπνούς.

Ερευνητές προειδοποιούν: Γιατί δεν πρέπει να φορτίζουν όλοι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα το βράδυ στο σπίτι

«Το κινητό το είχα δίπλα μου, γιατί έχω και ξυπνητήρι. Οπότε κατά τις 05:30- με 06:00 τα ξημερώματα, άκουσα τον θόρυβο αυτόν και άνοιξα τα μάτια μου να δω τι γίνεται. Kαι είδα ένα πυροτέχνημα μπροστά μου» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αντωνιάδης.

«Κατευθείαν το πέταξα στο πάτωμα» ανέφερε, ενώ πρόσθεσε πως «Κάηκε το κινητό, το κομοδίνο, κάηκε και το πάτωμα. Κάηκαν όλα».

Μάλιστα ο κ. Αντωνιάδης είπε στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» πως κάλεσε στη εταιρία για να αναφέρει το περιστατικό και του απάντησαν ένα μήνα αργότερα πως μάλλον οφείλεται σε εξωγενή παράγοντα και «σε πιέσεις που μπορεί να δέχτηκε η συσκευή».

Πάντως ο κ. Αντωνιάδης φρόντισε να τραβήξει βίντεο το φλεγόμενο κινητό και όπως θα δείτε ο καπνός είναι πυκνός και σίγουρα είναι κάτι αρκετά επικίνδυνο και ιδιαίτερα τοξικό.

Ακόμη ένα περιστατικό με το ίδιο κινητό – Αποτέλεσμα εγκαύματα 2ου βαθμού

Λίγο μετά από την καταγγελία του κου Αντωνιάδη, μία άλλη κυρία κάλεσε στην εκπομπή του ALPHA και ανέφερε πως ο γιος της έπαθε εγκαύματα 2ου βαθμού από το ίδιο κινητό, το οποίο για νομικούς λόγους δεν αναφέρεται.

Η κα Φρύνη τόνισε πως «ο γιος μου πηγαίνοντας στην δουλειά του πήρε το κινητό φωτιά στη τσέπη του και στην προσπάθεια του να βγάλει και να το πετάξει έπαθε εγκαύματα 2ου βαθμού στο πόδι και στο χέρι».

Μάλιστα ο Νίκος Μάνεσης τόνισε πως μετά την πρώτη καταγγελία του Κωνσταντίνου Αντωνιάδη, σε λιγότερο από μία ώρα υπήρξαν ακόμη 150 καταγγελίες για το ίδιο μοντέλο κινητού.


Πηγή