Τρίτη , 28 Σεπτέμβριος 2021

Απονέμονται τα βραβεία Athens Startup Awards

Οι δεκατέσσερις φιναλίστ του επιχειρηματικού διαγωνισμού των Athens Startup Awards, που διοργανώνει και φέτος το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, θα παρουσιάσουν ζωντανά τις ιδέες τους στην εκδήλωση απονομής που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Ιουνίου και ώρα 20:00, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Την εκδήλωση θα ανοίξουν με τις τοποθετήσεις τους ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος, και η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη θα πάρουν οι 14 ομάδες που προκρίθηκαν στο τελικό στάδιο του Διαγωνισμού και διεκδικούν χρηματικά βραβεία ύφους 18.000 ευρώ, καθώς και το εταιρικό βραβείο ύψους 2.500 ευρώ, που προσφέρει η εταιρεία «Μύλοι Κεπενού».

Μετά την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων, η Επιτροπή Κρίσης των Athens Startup Awards, που αποτελείται από εννέα μέλη, εξαιρετικά υψηλού επιπέδου στελέχη της ακαδημαϊκής κοινότητας, του επενδυτικού χώρου και της επιχειρηματικότητας, θα ανακοινώσει τους νικητές. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με συναυλία των Vertigo Experience.

localStorage.clear();


Πηγή