Τρίτη , 5 Μάρτιος 2024

Βίντεο σοκ από τον άγριο ξυλοδαρμό μαθήτριας από συμμαθητές της, στο σχολείο του 14χρονου που αυτοκτόνησε

Ο θάνατος του 14χρονου Μάκη στα Σεπόλια εξακολουθεί να απασχολεί και να αναζητούνται απαντήσεις. Την ίδια ώρα, περιστατικά ξυλοδαρμού στο σχολείο του έρχονται στο φως.

Μετά το θάνατο του 14χρονου, που πριν από μια εβδομάδα έβαλε τέλος στη ζωή του φτιάχνοντας μια θηλιά με τη ζώνη του, αποκαλύφθηκε ότι το παιδί είχε πέσει θύμα άγριου bullying στο σχολείο του. Του πέταγαν νεράτζια, τον έφτυναν, τον κορόιδευαν για τα κιλά του, τού είχαν κλέψει το κινητό. Μια κατάσταση τρομερή, ασφυκτική και πιεστική.

Πριν δύο ημέρες παιδιά από το ίδιο σχολείο όπου φοιτούσε ο Μάκης ενεπλάκησαν σε καβγά στο Αλσος Βεϊκου με μαθητές από σχολείο του Παγκρατίου, έπεσε ξύλο, και ένας από τους μαθητές του εν λόγω σχολείου των Σεπολίων τράβηξε μαχαίρι!

Και δεν είναι μόνο αυτό. Οπως αποκάλυψε ο ΑΝΤ1 συμμαθήτρια του Μάκη είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από συμμαθήτριές της και συμμαθητές της.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού μαθήτρια, στο σχολείο στα Σεπόλια που πήγαινε και ο Μάκης που αυτοκτόνησε

Μάλιστα, ο ΑΝΤ1 παρουσίασε και βίντεο – ντοκουμέντο στο οποίο έχει καταγραφεί ο άγριος ξυλοδαρμός της μαθήτριας. Αυτός μάλιστα, σύμφωνα με την μητέρα της, δεν είναι ο μόνος ξυλοδαρμός που έχει υποστεί το κορίτσι, καθώς σε βάρος της, πέρα από τα σχεδόν καθημερινά περιστατικά απειλών και άσκησης ή απειλής άσκησης βίας, υπάρχει ακόμη μια επίθεση με δυνατά χτυπήματα.

Η μητέρα της μαθήτριας, είπε πως «από την αρχή του 2021 άρχισαν να ενοχλούν την κόρη μου και τον Οκτώβριο συνεχίστηκαν οι επιθέσεις. Της επιτίθενται αγόρια και κορίτσια από το σχολείο, όχι από την τάξη της, επειδή νόμιζαν ότι «έδωσε» η κόρη μου τα ονόματα των παιδιών που έκαναν κατάληψη», ενώ σημείωσε πως τα περιστατικά είναι πολύ συχνά, λέγοντας χαρακτηριστικά «και στον πίσω χώρο του σχολείου την βρίζουν, την κλωτσάνε και την φτύνουν».

«Κάλεσα τον Διευθυντή, τον ενημέρωσα και του ζήτησα να καλέσει τους γονείς ορισμένων παιδιών για να βοηθήσει και μου απάντησε πως δεν μπορεί να με βοηθήσει. Τον ρώτησα αν μπορώ να κινηθώ νομικά και μου είπε φυσικά», σημείωσε η μητέρα του κοριτσιού.

Ο Δ. Φουφόπουλος, δικηγόρος της μητέρας, έκανε λόγω για συστηματικό bylluing, με επιθέσεις, ύβρεις, απειλές, σημειώνοντας πως «στην δική μας υπόθεση μιλάμε για δύο επιθέσεις. Ακούγεται στο βίντεο η δύναμη με την οποία γίνονται τα χτυπήματα από τα παιδιά στο κεφάλι του κοριτσιού».

Τόνισε πως για τα γεγονότα έχει ενημερωθεί και η Εισαγγελία, αναφέροντας πως «από τον Οκτώβριο έχουμε στείλει εξώδικα στο σχολείο και στο Υπ. Παιδείας. Γίνεται δεύτερος ξυλοδαρμός εντός του σχολείου. Στις 5 Νοεμβρίου κάναμε μήνυση, ζητώντας προστασία από τον Εισαγγελέα και ακόμη δεν έχει γίνει τίποτα και συνεχίζονται οι επιθέσεις στο κορίτσι και τώρα φθάσαμε σε αυτό το τραγικό περιστατικό με τον 14χρονο».


Πηγή