Παρασκευή , 29 Σεπτέμβριος 2023

Βαρβιτσιώτης: Επίσκεψη στο Χριστοδούλειο ίδρυμα προστασίας παιδιών -«Τα παιδιά είναι η ζωή μας»

Το Χριστοδούλειο Ίδρυμα Προστασίας Παιδιών στο Χαϊδάρι επισκέφθηκε o αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, όπου άκουσε τα κάλαντα των Χριστουγέννων και προσέφερε δώρα στα παιδιά.

Ο αναπληρωτής υπουργός, μαζί με τη σύζυγό του Κέλλυ Δρίτσα, συνομίλησαν με τα κορίτσια που ζουν στο Ίδρυμα, το οποίο λειτουργεί από το 1943. Σήμερα διαμένουν εκεί 26 κορίτσια ηλικίας 4 έως 25 ετών, ενώ σε όλα τα χρόνια της λειτουργίας του έχουν φιλοξενηθεί πάνω από 3.000 κορίτσια.

Βαρβιτσιώτης για επίσκεψη Μητσοτάκη στη Χειμάρρα: Η Ελλάδα δεν ξεχνάει την ελληνική μειονότητα

Παναγιωτόπουλος και Χαρδαλιάς άκουσαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από διαφορετικά μέρη της χώρας

Βαρβιτσιώτης: Τα παιδιά είναι η ζωή μας -Η αγάπη τους είναι το καλύτερο δώρο για τις γιορτές

«Τα παιδιά είναι η ζωή μας. Είναι τόσο ωραίο και ξεχωριστό αυτές τις άγιες ημέρες να μοιράζεσαι με μικρά παιδιά τα όνειρά τους και να βλέπεις το ζεστό χαμόγελό τους. Η αγάπη τους είναι το καλύτερο δώρο για τις γιορτές» επισήμανε ο κ. Βαρβιτσιώτης, ο οποίος χαρακτήρισε το Ίδρυμα «φωτεινό παράδειγμα για τη Δυτική Αθήνα».

Ο αναπληρωτής υπουργός συνεχάρη τον πρόεδρο του Iδρύματος Γεώργιο Χριστοφοράκη και όλο το προσωπικό για το σπουδαίο έργο που επιτελούν, λέγοντας πως θα είναι πάντα αρωγός στην προσπάθεια που κάνουν. Από την πλευρά του, ο κ. Χριστοφοράκης ευχαρίστησε τον κ. Βαρβιτσιώτη για τη συνεχή υποστήριξη και προσφορά του προς το Ίδρυμα.

Δείτε την ανάρτηση από τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών


Πηγή