Κυριακή , 23 Φεβρουάριος 2020

Βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων από τη μεγάλη ληστεία στο Παρίσι

Μέρος των κοσμημάτων που κλάπηκαν χθες από το φημισμένο ξενοδοχείο Ritz του Παρισιού, και η αξία των οποίων εκτιμάται πως είναι μεγαλύτερη των 4 εκατομμυρίων ευρώ, βρέθηκε.

«Ένα μέρος των κλοπιμαίων εντοπίστηκε στη διάρκεια της σύλληψης τριών εκ των φερόμενων δραστών» σύμφωνα με αστυνομική πηγή, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται η αξία των κοσμημάτων που βρέθηκαν.

Επίσης ένας από τους δύο ληστές που διέφυγαν έχασε τον σάκο στον οποίο είχε βάλει κοσμήματα και ρολόγια, πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Χθες το απόγευμα, πέντε άνδρες λήστεψαν το ξενοδοχείο Ritz στην πλατεία Βεντόμ στο κέντρο του Παρισιού και άρπαξαν κοσμήματα και ρολόγια μεγάλης αξίας. Τρεις από τους δράστες μπήκαν στο ξενοδοχείο από την πίσω πόρτα. Με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, φορώντας γάντια κρατώντας τσεκούρια και όπλα έσπασαν τις βιτρίνες με τα κοσμήματα και τα ρολόγια, ενώ δύο συνεργοί τούς περίμεναν έξω.

Στη συνέχεια «θέλησαν να φύγουν και πάλι από την πίσω πλευρά του ξενοδοχείου, όμως οι πόρτες είχαν μπλοκάρει». Οι τρεις ληστές έδωσαν από ένα παράθυρο τη λεία στους συνεργούς τους, οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή.

Ένας εξ αυτών χρησιμοποίησε ένα αυτοκίνητο, ενώ ο δεύτερος ένα δίκυκλο, όμως κατά τη διάρκεια της φυγής του του έπεσε ο σάκος με τα κλοπιμαία.

localStorage.clear();


Πηγή