Τρίτη , 5 Μάρτιος 2024

Βόλτα με σκάφος στα Σφακιά για Κυριάκο Μητσοτάκη και Φον ντερ Λάιεν -Δείτε εικόνες και βίντεο

Τις διακοπές τους στα Χανιά απολαμβάνουν η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ο σύζυγός της, που είναι καλεσμένοι του Κυριάκου και της Μαρέβας Μητσοτάκη.

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής απολαμβάνει τα καταγάλανα νερά της Κρήτης, έχοντας ως… ξεναγό τον Έλληνα πρωθυπουργό. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να της δείξει τις ομορφιές στις παραλίες των Σφακίων, με το σκάφος του Δαμουλή, που παραδοσιακά τους ταξιδεύει στα συγκεκριμένα μέρη.

Τις φωτογραφίες και τα βίντεο δημοσιεύει η ιστοσελίδα Creta24, που επικαλείται πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες το Λιμενικό περιπολούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής. Επίσης, πριν ξεκινήσουν την πορεία τους με προορισμό τον Άγιο Παύλο, γευμάτισαν στα Μάρμαρα.

Δείτε τις φωτογραφίες από τη βόλτα Μητσοτάκη και Φον ντερ Λάιεν με σκάφος:

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η φωτογραφία με το ζεύγος Μητσοτάκη και φόντο το Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων

Η κυρία Φον ντερ Λάιεν βρίσκεται στα Χανιά μαζί με τον σύζυγό της, Χάικο, γιατρό στο επάγγελμα, από το Σάββατο (12/8). Η παραμονή τους ήταν προγραμματισμένη μέχρι τη Δευτέρα 14 Αυγούστου.

Οι υψηλοί προσκεκλημένοι απολαμβάνουν την κρητική φιλοξενία και διαμένουν στην οικία του πρωθυπουργού, στο Ακρωτήρι.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ούρσουλα φον ντερ Λάινεν μετά των συζύγων τους ξεναγήθηκαν το βράδυ της Κυριακής (13/8) στο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων και έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία στη βεράντα, με φόντο το ηλιοβασίλεμα και τα νερά του Κρητικού Πελάγους.

Το βράδυ του Σαββάτου (12/8) οι προσκεκλημένοι του κ. Μητσοτάκη και της συζύγου του απόλαυσαν το δείπνο τους με κρητικά εδέσματα, με θέα τον Κόλπο της Σούδας.


Πηγή