Δευτέρα , 5 Δεκέμβριος 2022

Γιάννης Μάρκου για την επίθεση στη Βαρυμπόμπη: «Ήθελε να με σκοτώσει, έστριβε τα μαχαίρια στο σώμα μου» [βίντεο]

Ο ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου, που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στην ουρά καντίνας στη Βαρυμπόμπη, μίλησε για πρώτη φορά για τον τρόμο που βίωσε.

Μιλώντας χθες Τετάρτη στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, π Γιάννης Μάρκου αποκάλυψε: «Ήθελε να με σκοτώσει, για αυτό όταν έβαζε τα μαχαίρια στο σώμα μου, τα έστριβε κιόλας. Τον πλησίασα εγώ γιατί πήγε και στάθηκε μπροστά στη σειρά κι άρχισε να παραγγέλνει. Όταν του έκανα παρατήρηση, δεν μου έδωσε καν σημασία και τον σκούντηξα για να γυρίσει να με κοιτάξει. Του είπα αυτό που κάνεις δεν είναι σωστό γιατί υπάρχει μια ουρά από πίσω που περιμένει να φάει».

«Ο δράστης με έβριζε, γονάτισε και έβγαλε τα μαχαίρια»

Ο επιχειρηματίας συνέχισε λέγοντας ότι ο δράστης τον έβριζε και όταν πήγαινε στο αυτοκίνητό του, εκείνος είχε γονατίσει και έβγαλε τα μαχαίρια. «Δεν τα είδα, αλλά είδα τις κινήσεις με τα χέρια του και λέω τι μου κάνει; Στην αρχή πίστευα ότι με χτυπούσε στα πόδια με κάποιες γροθιές χωρίς ιδιαίτερη δύναμη. Όταν όμως είδα τα αίματα, κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει», είπε ο κ. Μάρκου.

«Άρχισα να αισθάνομαι και τον πόνο. Έβγαλε ο φίλος μου το φουλάρι του, το έδεσα μόνος μου», είπε και πρόσθεσε ότι αν δεν το είχε δέσει στο πόδι του, δεν θα ζούσε.


Πηγή