Δευτέρα , 3 Οκτώβριος 2022

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Τα τριάμισι μαρτυρικά λεπτά της Αΐντας σε βίντεο που έχει στην κατοχή της η ΕΛ.ΑΣ.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει στην κατοχή της βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του φαρμακείου στις Πηγές Καβάλας, όπου δολοφονήθηκε η Αΐντα από τον σύζυγό της.  

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, οι κάμερες έχουν καταγράψει καρέ καρέ όσα συνέβησαν από τη στιγμή που το ζευγάρι κατέβασε τα στόρια του φαρμακείου μέχρι αργά το βράδυ, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν ο συζυγοκτόνος ειδοποίησε την αστυνομία.

Όπως προκύπτει από το βιντεοληπτικό υλικό, στις 16:30 η Αΐντα και ο σύζυγός της μπήκαν στο φαρμακείο, κρατώντας καφέδες, και κατέβασαν τα στόρια. Η 43χρονη φαρμακοποιός κάθεται στο κομπιούτερ και ο 55χρονος την τραβάει στο καμαράκι. Ακολουθούν τριάμισι μαρτυρικά λεπτά για τη μητέρα δύο παιδιών, η οποία βρίσκει βασανιστικό θάνατο στα χέρια του συζύγου της, που τη στραγγάλισε.

Μετά τη δολοφονία, ο συζυγοκτόνος βγαίνει για λίγο από το καμαράκι. Στη συνέχεια, ξαναμπαίνει και σέρνει από τα μαλλιά το πτώμα της γυναίκας του προς τα έξω. Αρκετές ώρες μετά, αυτοτραυματίζεται στον λαιμό και στα χέρια του και στις 00.30 ειδοποιεί την αστυνομία.

Καβάλα: Φωτογραφία που προκάλεσε οργή στο Facebook του συζυγοκτόνου

Ο 55χρονος νοσηλεύεται και την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να απολογηθεί για την αποτρόπαια πράξη του. Σήμερα Κυριακή, την ημέρα που πραγματοποιήθηκε η κηδεία της 43χρονης, ο δράστης ή κάποιος που έχει πρόσβαση στον λογαριασμό του, επέλεξε να αλλάξει τη φωτογραφία προφίλ στο Facebook.

Η φωτογραφία που επέλεξε είναι από την ημέρα του γάμου του. Σε αυτή ο 55χρονος κρατάει αγκαλιά την 43χρονη, κοιτώντας με χαμόγελο την κάμερα. Φυσικά αυτή η ανάρτηση προκάλεσε την οργή της οικογένειας της δολοφονημένης γυναίκας.

Θρήνος στην κηδεία της Αΐντας

Σήμερα, Κυριακή, τελέστηκε, σε κλίμα βαθιάς οδύνης, η κηδεία της 43χρονης στο Αμυγδαλεώνα Καβάλας. Φίλοι και συγγενείς δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι η Αΐντα δεν είναι πια εν ζωή.

Όλοι μιλούσαν για μια γυναίκα πάντα χαμογελαστή και πρόθυμη να βοηθήσει όποιον έχει ανάγκη, ενώ η σκέψη τους είναι στα δύο παιδιά του ζευγαριού.


Πηγή