Παρασκευή , 24 Σεπτέμβριος 2021

Δασκάλα «υιοθέτησε» μαθητή της και γέννησε το παιδί του

Στη δικαιοσύνη προσφεύγει κατά της πρώην δασκάλας του ένας μαθητής από το Οχάιο, κατηγορώντας την πως τον αποπλάνησε, έκανε σεξ μαζί του, στη συνέχεια τον υιοθέτησε και γέννησε το παιδί του.

Ο 20χρονος σήμερα κινήθηκε νομικά κατά των αρμόδιων υπηρεσιών εκπαίδευσης αλλά και κατά της κάποτε δασκάλας του Laura Lynn Cross.

Σύμφωνα με τη μήνυση, η Cross προσέγγισε ερωτικά τον τότε μαθητή της το 2009, όταν εκείνος ήταν 12 ετών. Είχαν την πρώτη τους σεξουαλική επαφή τον Σεπτέμβριο του 2012, όταν το αγόρι ήταν πια μαθητής γυμνασίου.

Τα πράγματα περιπλέχτηκαν το 2015, όταν η Cross έπεισε τη μητέρα του αγοριού να της δώσει εν μέρει την κηδεμονία του παιδιού, προκειμένου να το «καθοδηγεί». Έτσι εκείνος μετακόμισε με τη δασκάλα στο σπίτι της.

Η μητέρα του αγοριού κατήγγειλε τη δασκάλα στην αστυνομία τον Ιούνιο του 2015, δεν απαγγέλθηκαν όμως κατηγορίες παρά έξι μήνες αργότερα, όταν οι αρχές πληροφορήθηκαν πως η Cross γέννησε το παιδί του κάποτε μαθητή της.

Η 37χρονη καταδικάστηκε τότε σε τριετή φυλάκιση ενώ η νέα μήνυση περιλαμβάνει καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και επίθεση, μεταξύ άλλων, αλλά και αίτημα για αποζημίωση του 20χρονου. Η μήνυση καταγγέλλει την αποτυχία εποπτείας από τις αρμόδιες αρχές, που θα έπρεπε «να αποτρέψουν τη σεξουαλική κακοποίηση, την επίθεση και τον βιασμό» του καταγγέλλοντος, που ήταν τότε «μαθητής και ανήλικος».

localStorage.clear();


Πηγή