Παρασκευή , 29 Σεπτέμβριος 2023

«Δεν γεμίζει το ψυγείο, θα μας το γεμίσει ο Αλέξης Τσίπρας» -Επανεμφάνιση της Ρένας Δούρου με βίντεο

Με ένα… δακρύβρεχτο βίντεο στα social media, η Ρένα Δούρου επιχειρεί να δείξει ότι έχει πέσει «θύμα» της ακρίβειας και ότι με κυβέρνηση Τσίπρα θα τρώμε περίπου με… χρυσά κουτάλια.

Αρχικά, αφού ανοίγει το -γεμάτο!- ψυγείο της και τοποθετεί ένα τάπερ στο ράφι, η Ρένα Δούρου, που επανακάμπτει στη δημοσιότητα ενόψει εκλογών, κοιτά την κάμερα και αρχίζει να μιλά για την ακρίβεια. «Κανενός μας και καμιάς μας το ψυγείο δεν γεμίζει με το food pass, market pass, τα ψέματα και τα επικοινωνιακά τεχνάσματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη και του αντιπροέδρου της ΝΔ και αρμόδιου υπουργού», λέει.

Στη συνέχεια, διαβεβαιώνει ότι «η επόμενη προοδευτική κυβέρνηση έχει ήδη δεσμευθεί ότι θα εφαρμόσει εκείνες τις πολιτικές που εφάρμοζε μέχρι και το 2019 για να μη χρειαζόμαστε τα κουπόνια του κ. Μητσοτάκη».

Και το βίντεο της Ρένας Δούρου κλείνει με την… υπενθύμιση ότι στις επερχόμενες εκλογές θα είναι υποψήφια βουλεύτρια στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών.

Το βίντεο της Ρένας Δούρου

Στη λεζάντα των αναρτήσεών της, αφού επαναλαμβάνει όσα αναφέρει και στο βίντεο, μπαίνει και στο κλίμα της 25ης Μαρτίου, σημειώνοντας ότι «η ουσία είναι ότι ο δήθεν φθηνός μπακαλιάρος δεν θα φτάσει σε όλα τα τραπέζια για την γιορτή του Ευαγγελισμού».

Άδωνις Γεωργιάδης: Το εντυπωσιακό είναι ότι το ψυγείο της είναι ασφυκτικά γεμάτο!

Το βίντεο της Ρένας Δούρου σχολίασε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, κατακεραυνώνοντας την υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το εντυπωσιακό δεν είναι ότι η ⁦Ρένα Δούρου έκανε ένα τόσο λαϊκίστικο, κακόγουστο βίντεο, ούτε ότι με αναφέρει σε αυτό χωρίς καν να τολμήσει να πει το όνομά μου, αλλά ότι ενώ μιλά για “ψυγείο που δεν γεμίζει”, το ψυγείο της είναι ασφυκτικά γεμάτο!», σχολίασε δηκτικά.


Πηγή