Τρίτη , 27 Ιούλιος 2021

Δικαστής έβαλε να μετρήσουν το μόριο κατηγορούμενου

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε ο τοπικός αξιωματούχος της Κάπιτι στο βορειοανατολικό Γουέλινγκτον, Ντέιβιντ Σκοτ, που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση.

Μάλιστα το δικαστήριο της Νέας Ζηλανδίας ζήτησε σήμερα να μετρηθεί το μόριο του αφού η γυναίκα που τον κατηγορεί αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στο μέγεθός του, ανέφερε ο τοπικός Τύπος.

Ο Σκοτ αρνήθηκε ότι ακούμπησε με τα γεννητικά του όργανα μια εργαζόμενη στο δημοτικό συμβούλιο της περιοχής πέρσι.

Εκείνη μάλιστα έδωσε και συγκεκριμένες διαστάσεις του αντικειμένου που την ακούμπησε και έτσι ο δικαστής Πίτερ Χομπς ζήτησε από τον γιατρό του 72χρονου κατηγορούμενου να μετρήσει το πέος του με έναν ξύλινο χάρακα στο κελί του δικαστηρίου. Ωστόσο δεν αποκάλυψε δημοσίως τα αποτελέσματα της μέτρησης, σύμφωνα με το Radio New Zealand.

Ο δικηγόρος του Σκοτ ισχυρίζεται ότι ο πελάτης του ακούμπησε με το πορτοφόλι του την ανάγουσα, κάποια στιγμή που πέρασε δίπλα της. Όμως το θύμα τονίζει ότι αυτό που την ακούμπησε στην πλάτη δεν θα μπορούσε να είναι πορτοφόλι, κινητό τηλέφωνο ή κιτ ινσουλίνης, τονίζοντας ότι επρόκειτο όντως για το μόριο του κατηγορούμενου μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

localStorage.clear();


Πηγή