Τετάρτη , 26 Ιανουάριος 2022

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Οι τελευταίες βόλτες και τα μηνύματα των 6 υποψηφίων -Πώς έκλεισαν την εκστρατεία τους | ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ώρα των εκλογών για το ΚΙΝΑΛ έφθασε, με τους 6 υποψηφίους σήμερα να κάνουν τις τελευταίες χαλαρές τους επαφές με τους πολίτες.

Οι κάλπες ανοίγουν την Κυριακή το πρωί στις 7, δείτε εδώ έναν πλήρη οδηγό για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

Ανδρέας Λοβέρδος

Βόλτα στο Περιστέρι με το επιτελείο και τους υποστηρικτές έκανε το τελευταίο 24ωρο πριν την εκλογική αναμέτρηση ο Ανδρέας Λοβέρδος«Εμείς ήρθαμε για να νικήσουμε. Να είμαστε χαρούμενοι αύριο το βράδυ» είπε στις κάμερες και απηύθυνε κάλεσμα για ευρεία και δυναμική συμμετοχές στις εκλογές.

Αύριο, θα ψηφίσει στις 8:30 το πρωί, στο 2ο ΚΑΠΗ Μεταμόρφωσης.

Τη στήριξη των ψηφοφόρων ζήτησε μέσω ανάρτησής του στο Twitter:

Νίκος Ανδρουλάκης

Ο Νίκος Ανδρουλάκης βρέθηκε στη Σητεία και το Λασίθι από όπου ζήτησε μαζική συμμετοχή. . «Είμαι σίγουρος ότι η παράταξή μας επιστρέφει ως πρωταγωνιστής» υπογράμμισε.

Την Κυριακή στις 9:30 θα ψηφίσει στο Δημοτικό Αθλητικό & Πνευματικό Κέντρο Ηρακλείου και ακολούθως θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Μαζική συμμετοχή και καθαρή εντολή για ανανέωση, ενότητα και πολιτική αυτονομία ζήτησε με ανάρτησή του στο Twitter:

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Στις 7 το πρωί ανοίγουν οι κάλπες, ποιοι μπορούν να ψηφίσουν, τι ισχύει, αναλυτικός οδηγός

Γιώργος Παπανδρέου

Ο Γιώργος Παπανδρέου ολοκλήρωσε την περιοδεία του την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Εκανε έκκληση στους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες να πάρουν μέρος την Κυριακή στις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής και αναδείξουν ξανά την παράταξη σε κυβερνητική δύναμη.

Θα ψηφίσει στις 10:45 στο πρώην δημαρχείο Ταυρου, Επταλόφου και Πειραιώς.

Παύλος Γερουλάνος

O Παύλος Γερουλάνος πέρασε το Σάββατο με μίνι περιοδεία σε κεντρικές γειτονιές της Αθήνας. «Στις 5 του Δεκέμβρη, έλα στην κάλπη, γίνε εσύ η Αλλαγή. Η Ιστορία στις δημοκρατίες καθορίζεται από όσες και όσους πηγαίνουν στην κάλπη. Αυτές οι εκλογές είναι η μεγάλη στιγμή για την Παράταξή μας. Όσο πιο μεγάλη είναι η συμμετοχή τόσο πιο μεγάλη θα είναι η νίκη της δημοκρατίας, τόσο πιο δυνατοί θα είμαστε όλοι μαζί την επόμενη ημέρα», είναι το μήνυμα που έστειλε μέσα από σποτ που κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα.

Στις 11 το πρωί της Κυριακής, θα ψηφίσει στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων στην Ακαδημίας.

Χάρης Καστανίδης

Ο Χάρης Καστανίδης βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου την Παρασκευή πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική του ομιλία. «Δίνουμε στην παράταξη δύναμη και φωνή», ήταν το μήνυμα που απηύθυνε.

Αύριο στις 11:30 θα ρίξει την ψήφο του στο εκλογικό κέντρο που βρίσκεται στη γωνία της 25ης Μαρτίου και Βασ. Όλγας.

Παύλος Χρηστίδης

Ο Παύλος Χρηστίδης βρέθηκε στο Ναύπλιο, όπου την Παρασκευή έκανε και την κεντρική του ομιλία παρουσία της συζύγου του και της κόρης του. «Αύριο ο ήλιος θα λάμψει», είναι το μήνυμα που στέλνει μέσω ενός κλιπ από την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Θα ψηφίσει στην Αθήνα, στις 08:30 στην αίθουσα του δημαρχείου στη Λιοσίων.


Πηγή