Παρασκευή , 16 Σεπτέμβριος 2022

Εξαδέλφη της βασίλισσας Ελισάβετ λιποθύμησε την ώρα που το φέρετρο έμπαινε στο Γουέστμινστερ [βίντεο]

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει νέο βίντεο που δείχνει τη λαίδη Γκαμπριέλα Γουίνδσορ να καταρρέει καθώς το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ φτάνει στο Γουέστμινστερ.

Ήταν μια συγκινητική μέρα για τη βασιλική οικογένεια καθώς το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ μεταφερόταν από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στο Αββαείο του Γουέστμινστερ και η κατάσταση ήταν πολύ έντονη για τη Λαίδη Γκαμπριέλα Γουίνδσορ, ξαδέλφη της Ελισάβετ.

Καθώς το φέρετρο της Αυτής Μεγαλειότητος μεταφερόταν μέσα στην Αίθουσα του Γουέστμινστερ, μια μικρή αναταραχή φάνηκε να επικρατεί πίσω, όπου τα μέλη της βασιλικής οικογένειας στέκονταν και παρακολουθούσαν την άφιξη του φέρετρου. Ο σύζυγος της Λαίδης Γκαμπριέλα, Τόμας Κίνγκστον, φαινόταν να βοηθά κάποιον, ενώ η μητέρα της, Μαρία Χριστίνα, πριγκίπισσα Μιχαήλ του Κεντ φαινόταν να κοιτά ανήσυχη προς το μέρος της. Δίπλα της, η Σόφι Γουίνκλμαν και ο σύζυγός της Λόρδος Φρέντερικ Γουίνδσορ έδειχναν επίσης ανήσυχοι.

Φωτογραφία: Twitter
Φωτογραφία: Twitter

Μετά την κατάρρευσή της, η Λαίδη Γκαμπριέλα δεν εθεάθη ξανά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Ωστόσο, φαίνεται ότι συνήλθε σύντομα καθώς, παρόλο που η ίδια απουσίαζε από τη φωτογραφία με όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ο σύζυγος, η μητέρα, ο αδερφός και η κουνιάδα της παρέμειναν στη λειτουργία.

Η σχέση της Λαίδης Γκαμπριέλα με την μονάρχη ήταν στενή, καθώς η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν καλεσμένη στον γάμο της με τον Τόμας το 2019, όπου μια ιδιαίτερη στιγμή μεταξύ τους έγινε γρήγορα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Και φρουρός λιποθύμησε δίπλα στο φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ

Υπενθυμίζεται ότι κατά διάρκεια της αγρυπνίας στο Παλάτι του Γουέστμινστερ το βράδυ της Τετάρτης, ένας φρουρός λιποθύμησε ενώ στεκόταν δίπλα στο φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ. Όσοι ήταν μπροστά στο περιστατικό έμειναν άναυδοι όταν ο φρουρός άρχισε να χάνει την ισορροπία του λίγες στιγμές πριν καταρρεύσει.

Όπως εξηγεί η Daily Mail, o άνδρας νωρίτερα είχε κατέβει για λίγο από την υπερυψωμένη πλατφόρμα όπου έχει τοποθετηθεί το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ και φυλάσσεται όλο το εικοσιτετράωρο από μονάδες υπό τον βρετανικό στρατό, οι οποίες είναι επιφορτισμένες με τη φύλαξη του μονάρχη. Λίγο αργότερα όμως επανήλθε στη θέση του, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει και να πέσει με το πρόσωπο στο πάτωμα.


Πηγή