Κυριακή , 12 Ιούλιος 2020
Ζέρβας: Αναζητούμε όλα τα πετυχημένα παραδείγματα για τη Θεσσαλονίκη

Ζέρβας: Αναζητούμε όλα τα πετυχημένα παραδείγματα για τη Θεσσαλονίκη

Ζητήματα προγραμματισμού, έργων, δράσεων, προγραμμάτων, χρηματοδοτικών εργαλείων, καινοτομίας και τεχνολογίας συζητήθηκαν στη συνάντηση εργασίας που είχαν στα Τρίκαλα, ο εκλεγμένος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ιδιαίτερη σημασία δόθηκε σε τομείς που ο Δήμος Τρικκαίων πρωτοπορεί και έχει καταφέρει να εντάξει σύγχρονες τεχνολογίες στην καθημερινή λειτουργία του. Ο κ. Ζέρβας επισκέφθηκε το control room του Smart Trikala και την πρωτότυπη εφαρμογή e-ΚΕΠ.

«Αναζητούμε όλα τα πετυχημένα παραδείγματα και θα τα εφαρμόσουμε και στη Θεσσαλονίκη», δήλωσε ο κ. Ζέρβας και πρόσθεσε: «Ο δήμος Τρικκαίων πρωτοπορεί, έχει καταφέρει με τρόπο συστηματικό να εντάξει πληθώρα νέων τεχνολογιών στην καθημερινότητα, βελτιώνοντας τις υπηρεσίες που παρέχει στους κατοίκους. Παράλληλα, έχει καταφέρει να μετατρέψει την πόλη των Τρικάλων σε μία πόλη πρότυπο, να δημιουργήσει νέο πλούτο και να αποδείξει έμπρακτα πως όταν υπάρχει σχέδιο και βούληση είναι εφικτά πολλά πράγματα. Στόχος μας, το ίδιο να πράξουμε και στη δική μας πόλη».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή