Κυριακή , 26 Μάιος 2024

Ζυμώσεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Μπαράζ συναντήσεων της Γεροβασίλη -Είδε Τεμπονέρα και Θεοχαρόπουλο

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και διαρκείς οι ζυμώσεις για το πρόσωπο που θα κατέβει κόντρα στον Στέφανο Κασσελάκη στις νέες εσωκομματικές εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida η Ολγα Γεροβασίλη συναντήθηκε πριν λίγο στο γραφείο της στη Βουλή με τον Διονύση Τεμπονέρα. Είναι σίγουρο ότι το περιεχόμενο της συζήτησής τους αφορούσε τις εσωκομματικές εκλογές που μετά και τις χθεσινές εξελίξεις προσδιορίζονται για τις 10 Μαρτίου, το πιθανότερο.

Στη συνέχεια, κατά τις ίδιες πληροφορίες, η Ολγα Γεροβασίλη, είχε συνάντηση με τον Θανάση Θεοχαρόπουλο.

Ο Διονύσης Τεμπονέρας ήταν να μιλήσει στις 12 στο Συνέδριο ωστόσο λόγω της συνάντησης με την Ολγα Γεροβασίλη η ομιλία του μετατέθηκε για αργότερα σήμερα.

Αναμένεται από το βήμα του Συνεδρίου να ανοίξει τα χαρτιά του και να δώσει το στίγμα για το πρόσωπο που θα βρεθεί απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη.

ΣΥΡΙΖΑ: Επικρατεί η υποψηφιότητα Γεροβασίλη απέναντι στον Κασσελάκη

Τόσο το όνομα του Διονύση Τεμπονέρα όσο και της Ολγας Γεροβασίλη έχουν ακουστεί ως οι πιθανοί αντίπαλοι του Στέφανου Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές με τις πληροφορίες να μιλούν την τελευταία ώρα για ενιαία υποψηφιότητα και τις ζυμώσεις, σύμφωνα με πληροφορίες, να καταλήγουν στο πρόσωπο της αντιπροέδρου της Βουλής.


Πηγή