Σάββατο , 22 Ιούνιος 2024

ΗΠΑ: Πανικός σε ροντέο στο Όρεγκον -Ταύρος πήδηξε φράχτη και τραυμάτισε τρία άτομα [βίντεο]

Ένας ταύρος σε ροντέο πήδηξε φράχτη που περιέβαλε μια αρένα του Όρεγκον και έτρεξε μέσα σε χώρο στάθμευσης, τραυματίζοντας τουλάχιστον τρεις ανθρώπους, πριν επέμβουν οι Αρχές.

Το πλήθος στο 84ο Sisters Rodeo τραγουδούσε το βράδυ του Σαββάτου, οι περισσότεροι με τους φακούς των κινητών τηλεφώνων τους αναμμένους, καθώς ο ταύρος έτρεχε γύρω από την αρένα πριν από την τελευταία βόλτα της βραδιάς, όταν ο ταύρος πήδηξε τον φράχτη, σύμφωνα με βίντεο που τράβηξε ένας θεατής.

Άλλα βίντεο που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο έδειχναν τον ταύρο να τρέχει μέσα σε έναν χώρο, να ρίχνει έναν κάδο απορριμμάτων και να προκαλεί πανικό. Ο ταύρος σήκωσε ένα άτομο από το έδαφος, το γύρισε ανάποδα και το πέταξε στο έδαφος.

Δείτε βίντεο από το ροντέο στο Όρεγκον με τον ταύρο που πήδηξε τον φράχτη

Η Sisters Rodeo Association εξέδωσε ανακοίνωση την Κυριακή, στην οποία αναφέρει ότι τρία άτομα τραυματίστηκαν από τον ταύρο, «δύο εκ των οποίων μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο». Οι επαγγελματίες του ροντέο ασφάλισαν τον ταύρο δίπλα σε στάβλους με ζώα και τον τοποθέτησαν σε ένα μαντρί, ανέφερε η ένωση.


Πηγή