Τετάρτη , 25 Μάιος 2022

Η διακήρυξη αρχών και στόχων της Φώφης Γεννηματά

Με κεντρικό σύνθημα «τολμάμε, ενώνουμε, αλλάζουμε, προχωράμε» η Φώφη Γεννηματά παρουσιάζει τη διακήρυξη αρχών και στόχων, με την οποία προσδιορίζει το πολιτικό στίγμα και τους στόχους της, ενόψει της εκλογής ηγεσίας του νέου ενιαίου φορέα της προοδευτικής παράταξης.

Χρησιμοποιώντας σταθερά τον όρο Κεντροαριστερά και δημοκρατική προοδευτική παράταξη τονίζει ότι επιδίωξη του νέου φορέα είναι μια νέα συνεκτική «Εθνική Στρατηγική», με την οποία «δεν διαπραγματευόμαστε την παραμονή της χώρα στην Ευρώπη, γιατί η Ελλάδα είναι Ευρώπη».

Καθορίζει ως άμεσο στόχο μια «Εθνική Γραμμή» που κινητοποιεί τον Ελληνισμό, όλες τις δυνάμεις του Έθνους και την «Εθνική Συνεννόηση» για το μέλλον της Ελληνίδας και του Έλληνα.

Η κ. Γεννηματά, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ,  υπογραμμίζει ότι με τον νέο ενιαίο φορέα η προοδευτική δημοκρατική παράταξη θα ακολουθήσει αυτόνομη πορεία και δεν θα ετεροκαθορίζεται.

«Είμαστε αποφασισμένοι να συσπειρώσουμε την Κοινωνική Κεντροαριστερά, τη μεγάλη προοδευτική παράταξη σε μια νέα εθνική στρατηγική που θα σηματοδοτήσει το τέλος της κρίσης και την απαρχή μιας νέας εποχής ελπίδας, δημιουργίας και αισιοδοξίας για τον λαό και την πατρίδα μας» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η υποψήφια πρόεδρος του νέου φορέα της κεντροαριστεράς αναλαμβάνει προσωπική δέσμευση για να ολοκληρωθεί μια πορεία ενότητας – διεύρυνσης και ανανέωσης «για να κάνουμε όλοι μαζί το άλμα στο μέλλον».

Διαβάστε ολόκληρη τη διακήρυξη

localStorage.clear();


Πηγή