Παρασκευή , 19 Ιούλιος 2024
Αρπαγή 10χρονης: Θα «μιλήσουν» το τεστ DNA και το κινητό της 33χρονης

Θα «μιλήσουν» το τεστ DNA και το κινητό της 33χρονης – Newsbeast

Σε τεστ DNA υποβλήθηκε η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης, ενώ οι Αρχές περιμένουν να μιλήσει και το κινητό της.

Σύμφωνα με το MEGA η 33χρονη υποβλήθηκε στο τεστ DNA και τα επόμενα 24ωρα αναμένεται οι αστυνομικοί να έχουν στα χέρια τους τα αποτελέσματα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν τελεστεί πράξεις αξιόποινες σχετικά με τη γενετήσια ελευθερία της ανήλικης.

Ταυτόχρονα, συνεχίζεται η προσπάθεια να ανακτηθούν τα δεδομένα από τα κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποίησε η 33χρονη, αλλά και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή που επιχείρησε να καταστρέψει ολοσχερώς λίγο πριν από τη σύλληψή της.

Θυμίζουμε πως η 10χρονη φέρεται να έχει περιγράψει  στους αστυνομικούς τα πρόσωπα που είδε στη οθόνη του υπολογιστή.

Άρση απορρήτου του τηλεφώνου

Σύμφωνα με το MEGA δεκτό έγινε και το αίτημα της άρσης του απορρήτου και θα γίνει πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Οι συνομιλίες από εκείνο το 48ωρο της αρπαγής, αναμένεται να δώσουν νέα στοιχεία στην υπόθεση.

Αρπαγή 10χρονης: «Δεν της έχω κάνει κακό, να προσφέρω ήθελα», λέει η 33χρονη από τη φυλακή

Η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη, δήλωσε μέσα από τη φυλακή πως δεν ήθελε να κάνει κακό στο κορίτσι, αλλά μόνο να προσφέρει.

Η κατηγορούμενη μίλησε στο MEGA και στην εκπομπή Live News, λέγοντας πως δεν έβλαψε την 10χρόνη, ενώ θέλει να μετριάσει την αντιπαράθεση με τον πρώην σύντροφό της.

Συγκεκριμένα η 33χρονη ανέφερε αρχικά: «Ο πρώην σύζυγός μου γνωρίζει ότι τα τελευταία επτά χρόνια της συμβίωσής μας ήταν σχεδόν άνεργος. Είχε μεταβιβάσει την ατομική επιχείρησή του. Τα χρήματα από την πώληση τα σκόρπισε. Είχαμε πρόβλημα επιβίωσης. Εξαναγκάστηκα σε δεύτερη “δουλειά”. Πονάω για το παιδί μας. Ποια μάνα δεν νιώθει άσχημα μακριά;»

Στη συνέχεια η κατηγορούμενη πρόσθεσε: «Ας μην μου επιτίθεται. Δεν θέλω πόλεμο μαζί του. Ξέρει τι συμφωνήσαμε για το παιδί. Με ενοχοποιούν όλοι χωρίς μέτρο. Δεν έχω κάνει κακό στη 10χρονη. Να της προσφέρω ήθελα. Θα βγει η αλήθεια».


Πηγή