Σάββατο , 6 Ιούνιος 2020

Θεοδωράκης: Παράδειγμα προς μίμηση το νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Επίσκεψη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου πραγματοποίησε την Τετάρτη ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού συναντήθηκε με τη διοίκηση του νοσοκομείου, καθώς και με γιατρούς, νοσηλευτές και άλλους εργαζόμενους.

Όπως τόνισε, μιλώντας στους εργαζόμενους, η συμπαράστασή του στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής είναι δεδομένη και αμέριστη.

Αναλυτικά η δήλωση του Σταύρου Θεοδωράκη:

«Ήρθα σήμερα να γνωρίσω ένα μικρό χωριό 1.500 ανθρώπων. Άνθρωποι που εργάζονται νύχτα και μέρα για την υγεία της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας. Συνάντησα γιατρούς, νοσηλευτές, διοικητικούς, πληροφορικούς, τεχνολόγους, ανθρώπους που κάνουν τη δουλειά τους με μεράκι και έρχονται και βρίσκουν λύσεις. Τέτοιους ανθρώπους χρειαζόμαστε στο δημόσιο, τέτοιους ανθρώπους χρειάζεται η χώρα μας.

Το νοσοκομείο Παπαγεωργίου είναι ένα παράδειγμα του τι μπορεί να πετύχει η διοίκηση ενός δημόσιου οργανισμού, όταν απελευθερωθεί από τα δεσμά του κομματικού κράτους. Και θα πρέπει το υπουργείο Υγείας άμεσα να ανταποκριθεί στα λογικά αιτήματα του νοσοκομείου Παπαγεωργίου. Ένα θα σας πω: αν τα χειρουργεία λειτουργήσουν και το απόγευμα, όπως ζητούν οι γιατροί, η λίστα αναμονής για σοβαρές επεμβάσεις θα εξαφανιστεί. Δεν είναι αμαρτία; Γιατί να καθυστερούμε άλλο και να παίζουμε με την υγεία εκατοντάδων χιλιάδων συμπολιτών μας;».

localStorage.clear();


Πηγή