Σάββατο , 13 Απρίλιος 2024

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο 38χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε δύο ανήλικα κορίτσια -Τι ισχυρίστηκε

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 38χρονος που συνελήφθη στα Κύμινα Θεσσαλονίκης ύστερα από καταγγελία ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις εις βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών, μεταξύ αυτών της ανιψιάς του.

Ο εισαγγελέας τον παρέπεμψε στον 1ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης για να απολογηθεί. Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις με ανήλικα, κατά συρροή, σε βαθμό κακουργήματος.

Αρνείται τις κατηγορίες ο 38χρονος

Ο 38χρονος, που προανακριτικά αρνήθηκε την κατηγορία λέγοντας πως «όλα είναι ψέματα», πήρε προθεσμία από τον ανακριτή και μέχρι να απολογηθεί παραμένει υπό κράτηση.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., o κατηγορούμενος φέρεται να φιλοξενείτο από την αδελφή του, και τα ξημερώματα της Δευτέρας -σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο Τμήμα Ασφάλειας Δέλτα- μπήκε στο δωμάτιο όπου κοιμόταν η 13χρονη ανιψιά του και ένα ακόμη 12χρονο συγγενικό κοριτσάκι, προχωρώντας σε γενετήσιες πράξεις κατά της δεύτερης.

Κατά την ίδια καταγγελία, δε, στα μέσα του περασμένου μήνα, ο 38χρονος, εισερχόμενος πάλι στο υπνοδωμάτιο της ανιψιάς του, ενήργησε ασελγείς πράξεις και κατά αυτής. Η καταγγελία, όπως έγινε γνωστό, έγινε από τις μητέρες των κοριτσιών, ενώ τα δύο ανήλικα κορίτσια εξετάστηκαν παρουσία παιδοψυχολόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο συλληφθείς ισχυρίζεται ακόμη πως η καταγγελία έγινε για λόγους αντεκδίκησης, καθώς προηγήθηκε καβγάς με τη μητέρα της ανιψιάς του.


Πηγή