Τετάρτη , 30 Νοέμβριος 2022

Ιαματικά λουτρά: Καθημερινή λειτουργία και τον Οκτώβριο για Αιδηψό και Καϊάφα

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. κάνει την παρακάτω ανακοίνωση για τα Ιαματικά Λουτρά.

Σε συνέχεια της παράτασης λειτουργίας των Ιαματικών Λουτρών Υπάτης και για το μήνα Οκτώβριο 2022, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, ανακοινώνει επίσης την παράταση της λειτουργίας των Επιχειρηματικών της Μονάδων Ιαματική Πηγή Αιδηψού και Καϊάφα.

Στοχεύοντας στην τόνωση της τοπικής οικονομίας και του τουριστικού προϊόντος η ΕΤΑΔ αποφάσισε την παράταση λειτουργίας των Ιαματικών Λουτρών Αιδηψού και Καϊάφα, καθώς παρατηρείται αυξημένο ενδιαφέρον, σύμφωνα με τις προβλέψεις και τις κρατήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα από επισκέπτες που ενδιαφέρονται για τον Ιαματικό Τουρισμό.

ΔΥΠΑ: 5.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού ενεργοποιήθηκαν τον Σεπτέμβριο -«Πρωταθλήτρια» η Εύβοια

Το Μέγαρο Μουσικής πάει Βόρεια Εύβοια -Πορτοκάλογλου και Αλκίνοος με μία κιθάρα σε καφενεία και πλατείες [πρόγραμμα]

Ωράριο λειτουργίας των ιαματικών λουτρών τον Οκτώβριο

Συγκεκριμένα, για το μήνα Οκτώβριο 2022 θα λειτουργούν και τις 7 ημέρες της εβδομάδας τα μεν Ιαματικά λουτρά Αιδηψού από τις 07:30 έως τις 15:30 τα δε Ιαματικά Λουτρά Καϊάφα από τις 09:00 έως τις 17:00.

πισινα
Ιαματικά λουτρά Αιδηψού

Μέσα από τη λειτουργία των ιαματικών λουτρών της η ΕΤΑΔ επιθυμεί να συμβάλλει στη βιώσιμη τουριστική και περιφερειακή ανάπτυξη και προβολή και ανάδειξη της Αιδηψού και του Καϊάφα σε σημαντικό πόλο ιαματικού τουρισμού /θερμαλισμού με απώτερο στόχο τη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και κοινωνιών και τον εμπλουτισμό του ιαματικού τουριστικού προϊόντος της χώρας μας.


Πηγή