Πέμπτη , 15 Μάιος 2025

Ισπανός δήμαρχος προσέλαβε… στρίπερ για πάρτι συνταξιούχων

Μια πραγματικά αξέχαστη γιορτή για συνταξιούχους διοργάνωσε ο δήμος της Loyoza del Valle στη Μαδρίτη.

Ο Jose Manuel Jimenez εμπλούτισε το… μενού της γιορτής με ένα «πικάντικο» πιάτο: μια γυμνή χορεύτρια με κόκκινα φτερά στο κεφάλι.

Όπως αναφέρει η El Correo, αρκετοί από τους παριστάμενους αποχώρησαν από τη γιορτή από ντροπή ενώ ο τοπικός άρχοντας υπερασπίστηκε την τολμηρή απόφασή του. «Σχεδόν πάντα φέρνουμε καλλιτέχνες τέτοιου είδους», δήλωσε.

Ο ίδιος σημείωσε ότι η χορεύτρια δεν ήταν γυμνή αλλά φορούσε ένα κορμάκι που έμοιαζε έτσι. Πάντως αρκετοί ήταν και εκείνοι που άρχισαν να γελούν και να τραβούν βίντεο.


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Στην ΑΣΔΕΝ ο Μητσοτάκης για την παράδοση δύο αναβαθμισμένων drones στις ΕΔ -Δωρεά του Ιδρύματος Λασκαρίδη [εικόνες]

Ο Στρατός Ξηράς εντάσσει στο οπλοστάσιό του δύο νέα συστήματα μη επανδρωμένων αεροσκαφών τύπου V-BAT …

Daily-News.GR