Τρίτη , 4 Οκτώβριος 2022

Ιωάννινα: Σε κρίσιμη κατάσταση η 17χρονη που έπεσε από τον 4ο -Τα σενάρια για το πώς βρέθηκε στο κενό

Σοκ στην τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων έχει προκαλέσει η πτώση 17χρονης από μπαλκόνι 4ου ορόφου.

Η άτυχη κοπέλα από τη Βουλγαρία, η οποία είναι διασωληνομένη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χατζηκώστα δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, περίπου πριν από τις 11 το βράδυ της Δευτέρας έπεσε από μπαλκόνι 4ου ορόφου επί της οδού Σουλίου στα Ιωάννινα.

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Χατζηκώστα δίνει και αυτό τη δική του μάχη για να καταφέρει να κρατήσει την κοπέλα στη ζωή που φέρει βαρύτατα τραύματα.

Πώς κατέληξε στο κενό η 17χρονη στα Ιωάννινα

Σύμφωνα με πληροφορίες του Epirus-Tv-News, το κορίτσι που διαμένει σε Μονάδα Προστασίας Παιδιού Ιωαννίνων, είχε πάει το βράδυ το βράδυ της Δευτέρας μαζί με δύο φίλες της που διαμένουν κι εκείνες στην εν λόγω δομή, στο σπίτι ενός κοριτσιού επί της Σουλίου.

Πτώση 17χρονης από μπαλκόνι στα Ιωάννινα / epirus-tv-news
Πτώση 17χρονης από μπαλκόνι στα Ιωάννινα / epirus-tv-news

Σύμφωνα με το Epirus-Tv-News, από την μέχρι τώρα έρευνα της Αστυνομίας έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας με την εκδοχή της απόπειρας αυτοκτονίας να είναι η πιο πιθανή, η έρευνα ωστόσο βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οσο για τις φίλες του κοριτσιού, όπως είναι λογικό, είναι σοκαρισμένες από το χθεσινό συμβάν, ωστόσο δεν έχουν πάψει να ελπίζουν πως η 17χρονη θα καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή.


Πηγή