Τετάρτη , 5 Οκτώβριος 2022

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Στο σκοτάδι για πέμπτη ημέρα σπίτια στην Αττική -Πού εντοπίζονται τα προβλήματα | ΕΛΛΑΔΑ

Στο σκοτάδι εξακολουθούν να παραμένουν αρκετά νοικοκυριά της Αττικής, τα οποία έμειναν χωρίς ρεύμα λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα» που σάρωσε με χιόνια τη χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι χθες οι εκτεταμένες διακοπές ρεύματος κατά την επέλαση της κακοκαιρίας «Ελπίδα» προκάλεσαν την παρέμβαση της εισαγγελίας πρωτοδικών της Αθήνας.

Σήμερα το πρωί, στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε ο ΓΓ της Ένωσης Τεχνικών της ΔΕΗ, κ. Στέφανος Κουνούκλας, αναφορικά με τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση που εντοπίζονται σε πολλά σπίτια στην Αττική.

«Ήταν μια δύσκολη διαδικασία για όλο τον κόσμο που έμεινε χωρίς ρεύμα τέσσερις ημέρες και πάμε για την πέμπτη. Δώσαμε ως εργαζόμενοι μεγάλη μάχη, δουλεύουμε νυχθημερόν, θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο, κάνουμε ό,τι είναι δυνατό», σημείωσε χαρακτηριστικά στον τηλεοπτικό σταθμό ο κ. Κουνούκλας.

«Τις πρώτες ημέρες υπήρχε πρόβλημα με το τηλεφωνικό κέντρο. Κορωπί, Νέα Μάκρη, Μαραθώνας και Καλύβια εξακολουθούν να έχουν προβλήματα. Σήμερα θα δοθεί εκεί η μάχη. Όλες οι δυνάμεις του ΔΕΔΔΗΕ πάνε στην ανατολική Αττική. Πιστεύουμε ότι θα κατορθώσουμε σήμερα να έχουν ρεύμα», εξήγησε.

«Ο ΔΕΔΔΗΕ έβγαλε μια ανακοίνωση ότι το πρόβλημα παραμένει σε 100 σπίτια. Θεωρούμε ότι σήμερα με όλες τις δυνάμεις μας θα τελειώσει το θέμα και στην ανατολική Αττική. Είμαστε σε επιφυλακή και για τυχόν μεμονωμένες βλάβες», κατέληξε ο κ. Κουνούκλας.

Αναλυτικά όσα είπε ο ΓΓ της Ένωσης Τεχνικών της ΔΕΗ:


Πηγή