Δευτέρα , 5 Δεκέμβριος 2022

Καραμανλής: Η κυβέρνηση έχει απωλέσει την επαφή με την πραγματικότητα

Αντί απαντήσεων, η κυβέρνηση καταφεύγει στο παρελθόν. Aυτό υποστηρίζει ο Τομεάρχης Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών, Κώστας Καραμανλής, απαντώντας στην ανακοίνωση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για τον ΟΑΣΘ, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στη δήλωσή του ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει πως «από την απάντηση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών ένα πράγμα γίνεται σαφές: Η κυβέρνηση των δύο μνημονίων και της πλήρους αναντιστοιχίας λόγων και έργων έχει απωλέσει πλήρως την επαφή της με την πραγματικότητα. Αντί να αποπειραθεί έστω και για λίγο να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, προσπαθεί να ανακαλύψει ενόχους καταφεύγοντας στο παρελθόν και επιρρίπτοντας ευθύνες στη Νέα Δημοκρατία για δεινά 60 ετών. Και αντί πρώτο μέλημα της Κυβέρνησης να είναι ο Έλληνας φορολογούμενος και η αποφυγή ταλαιπωρίας του επιβατικού κοινού της Θεσσαλονίκης, το αρμόδιο Υπουργείο τολμά να επικαλείται το παράδειγμα του ΟΑΣΑ. Έναν φορέα, που ενώ τον παρέλαβαν από την Κυβέρνηση της Ν.Δ. με λειτουργική κερδοφορία, τον έχουν οδηγήσει σε ελλείμματα εκατομμυρίων, με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν σήμερα 1.050 λεωφορεία από τα 1.700 που κυκλοφορούσαν στο παρελθόν.

Αυτό οραματίζονται και για το νέο ΟΑΣΘ;», διερωτάται ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραμανλής, που καταλήγει στη δήλωσή του: «Τελικά, για άλλη μια φορά η Κυβέρνηση αποδεικνύει πως σε ένα μόνο πράγμα είναι «αριστερή». Στο να επιβεβαιώνει τις ρήσεις του Λένιν πως «η αλήθεια είναι μια μικροαστική συνήθεια» και πως «το επαναλαμβανόμενο ψέμα γίνεται αλήθεια»».

localStorage.clear();


Πηγή