Κυριακή , 25 Σεπτέμβριος 2022
Κατάταξη Universum για τους «Πιο ελκυστικούς εργοδότες Παγκοσμίως»

Κατάταξη Universum για τους «Πιο ελκυστικούς εργοδότες Παγκοσμίως» – Newsbeast

H L’Oréal κατέκτησε την 10η θέση στην παγκόσμια κατάταξη Universum 2020 των πιο ελκυστικών εταιρειών για τους φοιτητές και απόφοιτους διοίκησης επιχειρήσεων, ανεβαίνοντας δύο θέσεις από το 2019. Η L’Oréal είναι η μόνη γαλλική και ευρωπαϊκή εταιρεία που βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα αυτής της υψηλούς κύρους κατάταξης.

Από τον Οκτώβριο του 2019 έως τον Μάρτιο του 2020, περισσότεροι από 235.000 φοιτητές και απόφοιτοι διοίκησης επιχειρήσεων και μηχανολογίας/πληροφορικής από τις 12 μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου έχουν αξιολογήσει τους εργοδότες βάσει 40 χαρακτηριστικών, αποκαλύπτοντας τι θεωρούν πιο σημαντικό στην επιλογή του μελλοντικού εργοδότη τους.

Ο Όμιλος ανέβηκε επίσης δύο θέσεις, από την 19η στην 17η, στις προτιμήσεις φοιτητών μηχανολογίας/πληροφορικής.

Η L’Oréal, η οποία λαμβάνει πάνω από ένα εκατομμύριο αιτήσεις και προσλαμβάνει 5.000 μαθητευόμενους και ασκούμενους κάθε χρόνο, είναι ιδιαίτερα ελκυστική εξαιτίας του δημιουργικού της περιβάλλοντος, της ενέργειάς της, των υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών της και της εκπαίδευσης που προσφέρει στους υπαλλήλους της.

“Αυτή η αναγνώριση είναι πολύ σημαντική για την L’Oréal. Επιλέγοντάς μας ως έναν από τους 10 πιο ελκυστικούς εργοδότες τους, οι φοιτητές διοίκησης επιχειρήσεων αναγνωρίζουν τις αξίες της L’Oréal όπως η ελεύθερη σκέψη, η υπευθυνότητα και οι κοινωνικές και περιβαλλοντικές δεσμεύσεις», λέει ο Jean-Claude Le Grand, L’Oréal Executive Vice-President Human Relations. «Αυτή την περίοδο της οικονομικής αβεβαιότητας στο πλαίσιο του Covid-19, η L’Oréal είναι σήμερα, περισσότερο από ποτέ, δεσμευμένη να στηρίξει τις νέες γενιές που ξεκινούν την επαγγελματική τους ζωή».


Πηγή