Πέμπτη , 28 Οκτώβριος 2021
Κρούσμα κορονοϊού στο CNN των Φιλιππίνων, διακόπτει για 24 ώρες το πρόγραμμά του

Κρούσμα κορονοϊού στο CNN των Φιλιππίνων, διακόπτει για 24 ώρες το πρόγραμμά του

Για τουλάχιστον 24 ώρες διακόπτει από σήμερα το πρόγραμμά του το παράρτημα του τηλεοπτικού δικτύου CNN στις Φιλιππίνες, μετά τον εντοπισμό κρούσματος του κορονοϊού στο κτίριο όπου βρίσκεται η έδρα του.

Αντί για την κανονική ροή των εκπομπών του παραρτήματος του αμερικανικού CNN στην ασιατική χώρα, στην οθόνη προβάλλεται απλώς το κόκκινο λογότυπό του, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ.

«Το CNN των Φιλιππίνων θα σταματήσει προσωρινά να εκπέμπει σήμερα, μετά την καταγραφή κρούσματος του COVID-19 στο κτίριο όπου βρίσκεται η εταιρεία», στη Μανίλα, αναφέρει.

Το δίκτυο διευκρίνισε πως η διακοπή του προγράμματος του θα διαρκέσει «τουλάχιστον 24 ώρες», εξηγώντας ότι το κρούσμα καταγράφηκε στα γραφεία άλλης εταιρείας με έδρα το ίδιο ακίνητο.

Διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να μεταδίδει ειδήσεις μέσω της ιστοσελίδας του καθώς και μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

«Είχαμε προετοιμαστεί για έκτακτη κατάσταση αυτού του είδους. Εδώ και πάνω από δύο εβδομάδες, πολλοί συνάδελφοί μας βρίσκονταν ήδη σε απομόνωση στα σπίτια τους και έστελναν την ύλη τους με τηλεεργασία» εξήγησε το CNN των Φιλιππίνων.

Άλλα τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας έχουν ήδη ανακοινώσει πως δεν θα υπάρχει πλέον κοινό στα τοκ σόου, τα ριάλιτι σόου, τα τηλεπαιχνίδια και τις εκπομπές ποικίλης ύλης που μεταδίδουν.

Ο αριθμός των κρουσμάτων του SARS-CoV-2 στις Φιλιππίνες ανέρχεται σε 187. Οι θάνατοι έχουν φθάσει τους 14.

Οι περίπου 55 εκατομμύρια κάτοικοι του νησιού Λουζόν, του μεγαλύτερου του αρχιπελάγους, όπου βρίσκεται η πρωτεύουσα Μανίλα, έχουν τεθεί υπό περιορισμό για έναν μήνα.
Πηγή