Τρίτη , 6 Οκτώβριος 2026

Μαθητής αυτοκτόνησε πέφτοντας από γέφυρα της Αττικής Οδού

Δεν τη χωρά ο ανθρώπινους νους την τραγωδία οικογένειας στη βορειοανατολική Αττική. Η τοπική κοινωνία του Γέρακα έχει βυθιστεί στη θλίψη, καθώς ένας 16χρονος μαθητής της Β’ Λυκείου έδωσε τέλος στη ζωή του με τον πιο τραγικό τρόπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του katechaki.gr, ο 16χρονος έπεσε από γέφυρα της Αττικής Οδού στην περιοχή του Γέρακα (στο 33χλμ. της Αττικής Οδού) στο οδόστρωμα, ενώ ένας οδηγός διερχόμενου οχήματος δεν πρόλαβε να σταματήσει και τον παρέσυρε για κάποια μέτρα, αν και το παιδί ήταν ήδη νεκρό.

localStorage.clear();


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Νέα κλιμάκωση στην Ουκρανία: Ο Ζελένσκι προαναγγέλλει πλήγματα σε διυλιστήρια στη Ρωσία, η Μόσχα απαντά με νέες επιθέσεις

Η σύγκρουση Ρωσίας-Ουκρανίας εισέρχεται σε μια νέα φάση έντασης, με τις δύο πλευρές να προαναγγέλλουν …

Daily-News.GR