Δευτέρα , 16 Μάιος 2022

Μητσοτάκης: Συγχαρητήρια στη νέα πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μετσόλα | ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συγχαρητήρια στην Ρομπέρτα Μετσόλα για την εκλογή της ως πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, έδωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη την Ρομπέρτα Μετσόλα για την εκλογή της στη θέση του Νταβίντ Σασόλι, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανέφερε ότι ανυπομονεί να συνεργαστεί με την κ. Μετσόλα για ένα εξασφαλιστεί η συλλογική μας ανάκαμψη από την πανδημία, και να διασφαλιστεί ότι η Ευρώπη θα ηγηθεί των εξελίξεων στην ψηφιακή καινοτομία και τον πράσινο μετασχηματισμό.

Η πλήρης ανάρτηση του πρωθυπουργού έχει ω εξής: «Συγχαρητήρια Ρομπέρτα Μετσόλα για την εκλογή σας ως πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά στο Ευρωκοινοβούλιο υπό την ηγεσία σας, για να εξασφαλίσουμε τη συλλογική μας ανάκαμψη από την πανδημία και να διασφαλίσουμε ότι η Ευρώπη θα είναι ηγέτης στην ψηφιακή καινοτομία και τον πράσινο μετασχηματισμό».

Υπενθυμίζεται ότι, ο κ. Μητσοτάκης είχε το βράδυ της Δευτέρας (17/1) δείπνο με την -μέχρι πριν λίγες ώρες- προεδρεύουσα του Ευρωκοινοβουλίου, στο Στρασβούργο.


Πηγή