Τετάρτη , 17 Αύγουστος 2022

Νέος γ.γ. Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή ο Δημήτρης Αυλωνίτης

Έπειτα από την απόφαση παραίτησης του προηγούμενου γενικού γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Αντώνη Παπαδεράκη, προκειμένου να επιστρέψει στα Χανιά, γιατί όπως ανέφερε ο ίδιος σε επιστολή του, είχε ολοκληρωθεί το έργο του στη γενική γραμματεία, τόσο από νομοθετικής πλευράς όσο και από πλευράς ρυθμίσεων στην αγορά, τα καθήκοντα της θέσης αναλαμβάνει πλέον ο Δημήτρης Αυλωνίτης.

Ο γεννηθείς στην Αθήνα το 1983, σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές) και στο King’s College London (master στη Διεθνή Ανάπτυξη). Εργάστηκε στο χώρο του consulting, ενώ τον Ιούνιο του 2014 αποφοίτησε από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης και τοποθετήθηκε στο υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού. Από τον Μάιο του 2015 ήταν συνεργάτης, στο γραφείο του γενικού γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Παπαδεράκης είχε αναλάβει καθήκοντα γενικού γραμματέα Εμπορίου τον Μάρτιο του 2015, ενώ μέχρι τότε ήταν πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Χανίων.

localStorage.clear();


Πηγή