Τρίτη , 25 Ιούνιος 2024

ΝΔ για Αθανασίου: «Η λέξη ντροπή έχει χάσει το νόημά της στον ΣΥΡΙΖΑ -Σε ένα κανονικό κόμμα θα είχε διαγραφεί»

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία, μετά από την αδιανόητη δήλωση του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νάσου Αθανασίου.

Υπενθυμίζεται πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο Action 24 και αναφερόμενος στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη είπε: «Πρέπει να μιλάμε με επιχειρήματα και χαρακτηρισμούς. Κι εγώ ξέρετε πόσο χαμηλά μπορώ να πέσω; Όταν ένα παιδί χάνει τη μητέρα του και τον πατέρα του, όπως συνέβη στα Τέμπη, λέγεται ορφανό. Όταν όμως ένας πατέρας και μια μάνα χάνει το παιδί του το 20χρονο, δεν βρίσκεις λέξη να το χαρακτηρίσεις, εκτός ίσως από μία: Μητσοτάκης».

ΝΔ: «Η λέξη ντροπή έχει χάσει το νόημά της στον ΣΥΡΙΖΑ»

«Η λέξη ντροπή έχει χάσει το νόημα της στον ΣΥΡΙΖΑ» τονίζει σε ανακοίνωση της η ΝΔ κάνοντας λόγο για «διαγωνισμό κανιβαλισμού τυμβωρυχίας κυνισμού και χυδαιότητας», αναφερόμενη στις δηλώσεις του Νάσου Αθανασίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Συγκεκριμένα η ΝΔ σε ανακοίνωση της αναφέρει: «Ο διαγωνισμός κανιβαλισμού, τυμβωρυχίας, κυνισμού και χυδαιότητας στο κόμμα του Πολακισμού, τον ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζεται. Σε ένα κανονικό κόμμα ο βουλευτής Ν. Αθανασίου θα είχε ήδη διαγραφεί. Στον ΣΥΡΙΖΑ η λέξη ντροπή έχει χάσει το νόημά της».


Πηγή