Δευτέρα , 28 Νοέμβριος 2022

«Ο ανατριχιαστικός Τζο»: Νέος σάλος με δήλωση Μπάιντεν: «Εκείνη ήταν 12 ετών, εγώ 30»-Χαμός στα social [βίντεο]

Μια αινιγματική δήλωση του Τζο Μπάιντεν σε ομιλία του προς τους εκπαιδευτικούς την Παρασκευή προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς ο πρόεδρος των ΗΠΑ είπε: «Αυτή ήταν 12, εγώ 30».

Ο Αμερικανός πρόεδρος διέκοψε την ομιλία του για να απευθυνθεί σε μια γυναίκα που βρισκόταν στο πλήθος που παρακολουθούσε και να πει «Πρέπει να μου πεις ένα γεια. Γνωριζόμαστε εδώ και πολύ καιρό. Εκείνη ήταν 12 [ετών], εγώ 30. Αλλά ούτως ή άλλως, αυτή η γυναίκα με βοήθησε να κάνω πάρα πολλά».

Δείτε το βίντεο με τη δήλωση του Τζο Μπάιντεν:

Αντιδράσεις στα social media για τη δήλωση Μπάιντεν

Μετά τη δήλωση αυτή του Τζο Μπάιντεν, ξέσπασαν αντιδράσεις στα social media, καθώς ο Αμερικανός πρόεδρος δεν διευκρίνισε τι ακριβώς εννοούσε. Χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ζητούν εξηγήσεις και χαρακτηρίζουν τη δήλωση «ανατριχιαστική».

Χρήστης του Twitter έγραψε: «Αν ένας από τους προϊσταμένους μου στη δουλειά μου με κρυφάκουγε να μιλάω σε μια συνάδελφό μου για το πώς “αυτή ήταν 12 και εγώ 30”, την επόμενη μέρα θα μου ζητούσαν εξηγήσεις».

Η «New York Post» γράφει, με αφορμή το περιστατικό: «Η ιστορική συνήθεια του Μπάιντεν να αγγίζει και να μυρίζει γυναίκες δημοσίως του χάρισε το παρατσούκλι των Ρεπουμπλικανών “Ανατριχιαστικός Τζο”, αν και σπάνια έχει διαπράξει τέτοιες ενέργειες δημόσια από τότε που ζήτησε συγγνώμη το 2019 από γυναίκες που είπαν ότι τις έκανε να νιώθουν άβολα με την ανεπιθύμητη σωματική επαφή».


Πηγή