Τρίτη , 20 Οκτώβριος 2020

Ο καιρός σήμερα

Χαμηλές θερμοκρασίες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και νεφώσεις πυκνότερες κατά διαστήματα στα ανατολικά και νότια τμήματα αναμένουμε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016. Τοπικές βροχές με χιονόνερο στα ημιορεινά και χιόνι στα ορεινά θα σημειωθούν στην Θεσσαλία, στην κεντρική και ανατολική Στερεά και στην Πελοπόννησο. Παγετός θα σημειωθεί στα ορεινά όλης της χώρας, καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 7 και τοπικά 8 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, -6 έως 4 στη βόρεια Ελλάδα, 0 έως 10 και τοπικά 11 στη δυτική Ελλάδα, -3 έως 9 στο βόρειο Αιγαίο και από 4 έως 12 και τοπικά 13 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της χώρας οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα κυμανθούν 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από τα βορειοανατολικά έως 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θ είναι νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση μποφόρ και στο Ιόνιο από τα ανατολικά – νοτιοανατολικά έως με την ίδια ένταση.

Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.


Πηγή