Δευτέρα , 22 Ιούλιος 2024

Πάτρα: Μητέρα κατήγγειλε την κακοποίηση του 9 μηνών αγοριού της από τους γονείς της -Ερευνα από τις Αρχές

Μία γυναίκα μετέφερε χθες Κυριακή, το 9 μηνών αγοράκι της στο «Καραμανδάνειο» στην Πάτρα και ισχυρίστηκε πως το βρέφος κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τους γονείς της.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.news, υπήρξε ενημέρωση των αστυνομικών Αρχών από το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου, για το περιστατικό της κακοποίησης του βρέφους, για δύο λόγους. Πρώτον για την σοβαρότητα της καταγγελίας και δεύτερον γιατί η μητέρα ήθελε στη συνέχεια να πάρει το παιδί και να φύγει, ενώ το 9 μηνών βρέφος χρειαζόταν νοσηλεία καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα αφυδάτωσης.

Ιατροδικαστής θα εξετάσει το βρέφος στην Πάτρα

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news στο Νοσοκομείο έσπευσαν αστυνομικοί του 3ου Τμήματος προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για τη διερεύνηση της καταγγελίας της περί κακοποίησης του αγοριού.

Τέλος, στα πλαίσια των ενεργειών της ΕΛ.ΑΣ. το 9 μηνών αγοράκι θα εξεταστεί και απο ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί η βασιμότητα της καταγγελίας. Ωστόσο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. υπογράμμιζε στο tempo24.news πως η καταγγελία της γυναίκας διερευνάται προσεκτικά, ιδιαίτερα σε σχέση με το αληθές των ισχυρισμών της.


Πηγή