Τρίτη , 31 Ιανουάριος 2023

ΠΑΣΟΚ εναντίον ΝΔ για Power Pass: «Είναι λογικό να σας ενοχλεί όταν αποκαλύπτουμε την αποτυχία σας»

Νέα απάντηση από τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Δημήτρη Μάντζο, μετά την απάντηση που το έδωσε η Νέα Δημοκρατία, σχετικά με τον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει για το Power Pass.

«Όσο και να προσπαθεί η Νέα Δημοκρατία να ταυτίσει το λόγο της λογικής με τις κραυγές λαϊκισμού, θα συγκρούεται διαρκώς με την οδυνηρή πραγματικότητα που βιώνουν οι Έλληνες νιώθοντας ξένοι στον τόπο τους φέτος το καλοκαίρι».

Μάντζος (ΠΑΣΟΚ) για Power Pass :«Καταρρέει το επικοινωνιακό τέχνασμα των 600 ευρώ»

Ηλιόπουλος: Οι πολίτες βιώνουν την εξαπάτηση του power pass

«Είναι λογικό να τους ενοχλεί όταν αποκαλύπτουμε την αποτυχία ακόμη μίας πολυδιαφημισμένης επιδοματικής τους πολιτικής. Την ώρα μάλιστα που τεχνηέντως καλλιέργησαν την προσδοκία των 600 ευρώ, ενώ η πλειοψηφία λαμβάνει ήδη υποπολλαπλάσια ποσά, που κάθε άλλο παρά ανακουφίζουν πολίτες και επιχειρήσεις» τονίζει ο κ. Μάντζος.

Τέλος αναφέρει πως «Αντί, λοιπόν να μας κάνουν μαθήματα για το πως να κάνουμε αντιπολίτευση, τους καλούμε να δημοσιεύουν αναλυτικό και πλήρη απολογισμό με τον συνολικό αριθμό δικαιούχων και το ποσό που χορηγήθηκε ανά κλίμακα ποσού. Τότε θα φανεόι ποιος μιλά για την ουσία και ποιος για την επικοινωνία».

Νωρίτερα, ο κ. Μάντζος με δήλωσή του για το Power Pass, είχε εξαπολύσει επίθεση στην κυβέρνηση, με τη Νέα Δημοκρατία να μην αργεί να απαντήσει.


Πηγή