Κυριακή , 23 Φεβρουάριος 2020

Προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν επίδοξο ληστή και ένα αμάξι πέφτει πάνω τους

Τις εικόνες από το βίντεο ασφαλείας ενός πλυντηρίου αυτοκινήτων στο Όκλαντς της Μεγάλης Βρετανίας έδωσε στη δημοσιότητα το δικαστήριο της περιοχής και το οποίο έχει καταγράψει ένα σοκαριστικό περιστατικό με μία απόπειρα ληστείας αλλά και ένα αμάξι να πέφτει πάνω στους εργαζόμενους.

Ένας πρώην υπάλληλος του πλυντηρίου πήγε με άγριες διαθέσεις να ζητήσει χρήματα από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης και όταν αυτό δεν απέδωσε καρπούς πήγε να κλέψει χρήματα από το ταμείο. Τότε ο γιος του ιδιοκτήτη και κάποιοι από τους υπαλλήλους έπεσαν πάνω στο νεαρό για να τον ακινητοποιήσουν. Αφού τον χτύπησαν και το έριξαν στο έδαφος τότε ήταν που η ιστορία πήρε μία σοκαριστική τροπή.

Ένα μαύρο αυτοκίνητο φαίνεται να εμφανίζεται στο βίντεο και με ταχύτητα να πέφτει πάνω στους άνδρες που κρατούσαν το νεαρό. Εν τέλει ο οδηγός καταφέρει να φύγει και μαζί με αυτόν και ο άνδρας που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεχόταν χτυπήματα.

Όπως αποδείχτηκε μετά από την σύλληψή τους από την αστυνομία επρόκειτο για δύο  αδέρφια που είχαν συνεννοηθεί την ενέργεια. Ο μεγαλύτερος αδερφός έφαγε 4,5 χρόνια κάθειρξης ενώ ο οδηγός 20 μήνες για τη συνέργεια.

localStorage.clear();


Πηγή