Κυριακή , 25 Ιούλιος 2021

Ρένα Δούρου: «Την εμπιστεύομαι γιατί νοιάζεται για όλες και όλους», αναφέρει το νέο της σποτ

«Στην πίστη και την εμπιστοσύνη των πολιτών στο πρόσωπο και το έργο της Ρένας Δούρου», εστιάζει το νέο σποτ της παράταξης Δύναμη Ζωής με πρόσωπα διαφόρων ηλικιών να δηλώνουν ότι η ίδια «νοιάζεται για όλες και όλους», χάρη στον ανθρωποκεντρικό και αναπτυξιακό για την Περιφέρεια Αττικής χαρακτήρα της πολιτικής της» αναφέρει ανακοίνωση της παράταξης για το σποτ ενόψει του β’ γύρου των εκλογών στην Περιφέρεια Αττικής.

Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, στο σποτ πολίτες «εκφράζουν την εμπιστοσύνη τους στη Ρένα Δούρου και τη Δύναμη Ζωής για την επόμενη μέρα στην Αττική, με φράσεις όπως «Την εμπιστεύομαι γιατί ενώ όλοι οι υποψήφιοι μου ζητούν να τους διαλέξω, η Ρένα διαλέγει εμένα» ή γιατί:«Η Ρένα θα παλέψει για τα δικαιώματα όλων, ακούει εμάς και τις ανάγκες μας, θα βοηθήσει αυτούς που το έχουν ανάγκη με προγράμματα κοινωνικής συνοχής όπως το Ρεύμα για όλους, το Πεδίον του Άρεως θα παραμείνει όμορφο, ασφαλές και δημόσιο γιατί εκείνη το άλλαξε, η διαχείριση των απορριμμάτων θα γίνεται με σεβασμό στο περιβάλλον και όχι στους μεγαλοεργολάβους, θα συνεχίσει να στηρίζει τα δημόσια νοσοκομεία της Αττικής γιατί ήδη έχει δώσει 40 εκατ. ευρώ».

«Για όλους αυτούς τους λόγους», καταλήγει η ανακοίνωση της Δ.Ζ. που αναφέρεται στο σποτ «πιστεύουμε πως η Ρένα Δούρου διαλέγει εσένα. Και το έχει αποδείξει. Με το έργο της και το σχέδιο της για το μέλλον».

Νωρίτερα ωστόσο η υποψήφια περιφερειάρχης ζήτησε να κατεβάσει άμεσα προσβλητικές αναρτήσεις εναντίον της από μέσο κοινωνικής δικτύωσης, που έκανε μέλος της παράταξής, «Νέα Αρχή για την Αττική», του ο υποψήφιου Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη.

Στη σχετική ανακοίνωσή του, ο κ. Πατούλης διευκρινίζει, ότι ο ίδιος και η παράταξή του καταδικάζουν «κάθε σχόλιο ή προσβλητική αναφορά με σεξιστικό περιεχόμενο από όποιον κι αν προέρχεται».

«Στο δικό μας πολιτικό πολιτισμό δεν έχουν θέση τέτοιους είδους συμπεριφορές» συμπληρώνει.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Πατούλης επισημαίνει ότι ο ίδιος – με δημόσια δήλωσή του στις 28 Μαΐου – ζήτησε από την κ. Δούρου να προχωρήσουν σε διακαναλική συζήτηση, αλλά η κ. Δούρου δεν ανταποκρίθηκε. Οπότε, ο κ. Πατούλης «έχει επικεντρωθεί στην απευθείας επικοινωνία του με τους πολίτες της Αττικής».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή