Παρασκευή , 19 Ιούλιος 2024

Ρόδος: Η 44χρονη είχε επισκεφθεί μοναστήρι την ημέρα που εξαφανίστηκε -Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Βρέθηκε εξαντλημένη και ταλαιπωρημένη η 44χρονη στη Ρόδο, από δύο Ισραηλινούς περιπατητές, δίνοντας έτσι αίσιο τέλος στην εξαφάνιση της, από τη Δευτέρα (16/1).

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού STAR, επί έξι ημέρες είχαν χαθεί τα ίχνη της 44χρονης γυναίκας στη Ρόδο. Δυο Ισραηλινοί περιπατητές εντόπισαν την αγνοούμενη σε απόσταση περίπου 2 χλμ. από το σημείο που είχε βρεθεί το αυτοκίνητο της, να περιφέρεται και να τα έχει χαμένα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα ήταν ξυπόλητη, ταλαιπωρημένη και το χρώμα στα χείλη της άσπρο, σύμπτωμα που παραπέμπει σε αφυδάτωση.

Οι έρευνες ήταν σε πλήρη εξέλιξη, με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο της αστυνομίας, πυροσβέστες, τρεις ομάδες της υπηρεσίας Silver Alert και τον Ερυθρό Σταυρό. Η αστυνομία είχε πάρει καταθέσεις από συγγενικά πρόσωπα αλλά και από άτομα με τα οποία φαίνεται να είχε επαφές η αγνοούμενη.

Η 44χρονη είχε επισκεφθεί το μοναστήρι λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες- ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Star, η 44χρονη μπαίνει μέσα στο μοναστήρι την ημέρα της εξαφάνισής της (16/1), στις 1:40 το μεσημέρι, ενώ αποχωρεί λίγο αργότερα, στις 2:20.

Τι ανέφερε ο κτήτορας του μοναστηριού για την 44χρονη

Όπως είπε ο κτήτορας του μοναστηριού στο Star, ο σύζυγος της 44χρονης τον είχε ρωτήσει αν είχε περάσει από εκεί η γυναίκα του τη μέρα της εξαφάνισης. Ωστόσο, τη συγκεκριμένη μέρα, όπως υποστηρίζει, από το πρωί μέχρι το βράδυ δεν ήταν στο μοναστήρι αλλά σε κάποια ενοικιαζόμενα δωμάτια.

«Εχουν πέσει όλοι πάνω στο μοναστήρι και σε εμένα. Λένε ότι είμαι ψευδοϊερέας και τέτοια. Εγώ δεν είμαι ιερέας, είμαι ένας απλός πολίτης, ο κτήτορας του μοναστηριού», είπε. Πάντως απαντήσεις στα πολλά ερωτήματα της εξαφάνισης αναμένεται να δοθούν όταν οι αστυνομικοί μπορέσουν να πάρουν κατάθεση από την 44χρονη.

Η 44χρονη φαινόταν σαν να μην γνωρίζει τι συνέβαινε

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο πλάι της 44χρονης στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, βρέθηκε ψυχολόγος. Η γυναίκα φέρεται να περιέγραψε όσα βίωσε μέσα στο δάσος. Ωστόσο φαινόταν να μην γνώριζε τι είχε συμβεί με το αυτοκίνητό της και πώς αυτό βρέθηκε μέσα στο ρέμα.

Δείτε τις φωτογραφίες ντοκουμέντο της 44χρονης στη Ρόδο:

Η 44χρονη κοντά στο μοναστήρι / STAR
Η 44χρονη κοντά στο μοναστήρι / STAR
Η 44χρονη κοντά στο μοναστήρι / STAR
Η 44χρονη κοντά στο μοναστήρι / STAR

Πηγή