Σάββατο , 11 Μάρτιος 2023

Σάλος στις ΗΠΑ, με υποψήφιο πρόεδρο που δίστασε να βοηθήσει την έγκυο σύζυγό του όταν λιποθύμησε-Δείτε βίντεο

Η έγκυος σύζυγος του επιχειρηματία, Ρόλαν Ρόμπερτς ΙΙ λιποθύμησε όταν ανακοίνωνε την υποψηφιότητά του για την προεδρία των ΗΠΑ και το βίντεο με την «χλιαρή» αντίδρασή του, κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ο Ρόλαν Ρόμπερτς ΙΙ βρισκόταν στη μέση της ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν η έγκυος σύζυγός του, η οποία ήταν πέντε μηνών, κατέρρευσε. Το υλικό που ήρθε ξανά στην επιφάνεια από τις 21 Ιανουαρίου δείχνει τον επιχειρηματία να δηλώνει την υποψηφιότητά του, όταν η Ρεμπέκα Λι Ρόμπερτς, καταρρέει στο πάτωμα, όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο.

Αργότερα, η έγκυος σύζυγός του φαίνεται να κάθεται σε μια καρέκλα καθώς ο Ρόμπερτς συνεχίζει την ομιλία του, όπου ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για τις εκλογές του 2024.

Η Ρεμπέκα, η οποία είναι πέντε μηνών έγκυος στο πρώτο παιδί του ζευγαριού, έμεινε στο έδαφος για δευτερόλεπτα πριν τη βοηθήσει ο Ρόμπερτς με καθυστέρηση, αφού έσπευσαν πρώτα αρκετοί βοηθοί.

Ο Ρεπουμπλικανός που δεν έχει εκλεγεί ποτέ σε δημόσιο αξίωμα χλευάστηκε ανελέητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επειδή δίστασε να βοηθήσει.

Η κάμερα κατέγραψε την στιγμή της λιποθυμίας


Πηγή