Δευτέρα , 5 Οκτώβριος 2026

Σεισμός τώρα στη Μονεμβασιά

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν από μερικά λεπτά με επίκεντρο την περιοχή 16 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Μονεμβασιάς.

Σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο ο σεισμός σημειώθηκε στις 01:30 και είχε 10 χιλιόμετρα εστιακό βάθος, ενώ υπάρχουν αναφορές πως έγινε αισθητός ακόμα και στην Αθήνα.

Παράλληλα, ο σεισμός  σύμφωνα με την αυτόματη, προκαταρκτική λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών, ήταν μεγέθους 4,7.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί πληροφορίες για ζημιές.

Σημειώνεται ότι τα δεδομένα για το σεισμό που προέρχονται από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών είναι λύσεις προερχόμενες από το αυτόματο υπολογιστικό σύστημα, χωρίς τη συμμετοχή σεισμολόγου. Ενημερώνονται συνεχώς με την άφιξη νέων δεδομένων.

Το newsbeast.gr παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και θα σας ενημερώσει για όλα τα νεότερα.

Εδώ  μπορείτε να δείτε όλους τους σημαντικούς σεισμούς στον ελληνικό χώρο, αλλά και σε όλο τον κόσμο.

localStorage.clear();


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 18χρονο που είχε πάνω από ένα κιλό κάνναβη και κοκαΐνη έξω από νηπιαγωγείο

Ένας 18χρονος συνελήφθη την Παρασκευή το βράδυ κοντά σε νηπιαγωγείο σε περιοχή των Συκεών, για …

Daily-News.GR