Δευτέρα , 5 Οκτώβριος 2026

Σεισμός 3,6 Ρίχτερ στη Ναύπακτο, αισθητός σε Αντίρριο, Πάτρα, Αιτωλοακαρνανία

Ασθενής σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στις 8:40 το πρω στην Ναύπακτο, στο Αντίρριο, στην Πάτρα και σε άλλες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας και της Αχαΐας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε ένα χιλιόμετρο, δυτικά της Ναυπάκτου.

Σύμφωνα με την μέτρηση του Ευρωμεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε σε απόσταση ενός χιλιομέτρου, βορειοδυτικά από την Ναύπακτο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Τα «ασυνήθιστα» αιτήματα του Σι Τζινπίνγκ στον Τραμπ στην επίσκεψή του στην Ουάσινγκτον -Τού ζήτησε «μυστικό» δωμάτιο για ξεκούραση στον Λευκό Οίκο

Και τι δεν έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ για να διευκολύνει τον Σι Τζινπίνγκ κατά την …

Daily-News.GR